Las Vegas baby

Hej på er! Hoppas att ni hade en fantastisk nyårsafton! Själv blev det lite annorlunda för mig i år!
Jacob spelade match mot Vegas på nyårsafton så jag och familjen passade därför på att åka dit. Vi åkte till Vegas redan dagen innan så att vi skulle hinna med att se så mycket som möjligt och tro mig, vi blev INTE besvikna! Det är helt otroligt hur mycket det fanns att se och göra där. Vart du än går så är det nya saker att se!

Samma morgon som vi åkte till Vegas vaknade jag upp och mådde riktigt dåligt. Hade riktigt ont i halsen/kroppen och hostade. Jag blev dessutom sämre under kvällen så jag fick faktiskt gå och lägga mig efter att vi hade mött upp Jacob och ätit middag på hotellet. Hann därför inte med att se så mycket utav Vegas men jag hade inte orkat med det heller.

Mådde lite bättre på morgonen efter så jag hängde med och kollade Jacobs match vilket var en riktigt cool upplevelse! Fansen i Vegas är helt galna och det var världens fest både innan, under och efter matchen med liveband, DJ och dansare. Otroligt häftigt!

Killarna var tvungna att flyga hem till Anaheim direkt efter matchen tyvärr så Jacob kunde inte stanna kvar och fira in det nya året. Jag ville inte att Jacob skulle behöva fira nyår själv så jag körde hem från Vegas medan min familj stannade kvar.
När jag kom hem hade Jacob överraskat med att laga superfin och god nyårsmiddag och hällt upp Champagne! Det blev en väldigt lugn nyårsafton för vår del men det passade mig helt perfekt i och med att jag inte alls mådde bra!

Gillar

Kommentarer