Knott’s Berry [Merry] Farm

Halloj på er!

Igår var det en lång dag (likaså idag)! Igår gjorde jag lite ärenden på förmiddagen och sedan plockade Emmeli upp mig runt 15:00 för att åka till en nöjespark/tivoli. Clara och hennes son Theo hakade även på och jag kan ju verkligen säga att han var i sitt esse! Det fanns så mycket att göra och titta på så han var helt slut och behövde åka hem och sova efter några timmar! Det fanns åkattraktioner, julmarknader, massor för barn att göra osv. Supermysigt ställe och det passade verkligen personer i alla åldrar! Jag och Emmeli stannade kvar ett tag efteråt för att åka lite berg-och-dalbanor + olika vattenbanor! Bergochdalbanan som vi åkte var i särklass det läskigaste jag har åkt och jag var i en sådan chock efteråt att jag inte visste om jag skrattade eller grät! Det var den absolut konstigaste känslan jag någonsin känt men det gick inte att kontrollera! Vi båda var helt tomma i huvudet efteråt, haha.
Vi avslutade med en vattenattraktion innan vi åkte hem. Jag valde såklart fel plats i båten som vi satt i så jag var helt dyngsur efteråt. Jag fick tre ordentliga vågor över mig så mina kläder + skor och mitt hår gick att vrida ur efteråt. Det droppade om mig hela vägen till bilen och det blev snabbt kallt så jag skyndade mig hem och lade mig i ett bad. 10 minuter senare bestämde vi att jag skulle sova hos Emmeli så det var bara att hoppa upp ur badet, packa ned lite kläder och åka dit!

Imorse när vi vaknade stack vi ut på en två timmar lång hike med Emmelis två hundar! Därefter åkte vi och åt frukost/lunch på nektar och sedan tog vi en kaffe ute i solen!

Efter det blev det en sväng förbi Ikea och Target för att leta lite grejer till hemmet! Kvällen har spenderats på soffan framför tv:n och killarnas match som de tyvärr förlorade.. Förhoppningsvis vinner de nästa match som de spelar imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229