Hawaii och nytt boende igen

Hej på er!

Nu var det några dagar sedan jag skrev men tyvärr har jag inte riktigt haft tid. Jacob har haft match varannan dag sedan han kom hem från deras roadtrip och jag har varit på möten och roliga event med Anaheim Ducks Foundation. Har umgåtts mycket med en tjej i laget som tyvärr har flyttat till Pittsburgh idag.. Kommer sakna henne såååå! Förutom Jacob så har hon varit en av mina största tryggheter här i Anaheim och vi har alltid haft varandra sedan förra året. Kommer bli riktigt tomt utan dem i laget men jag tror och hoppas att de kommer att få en fantastisk tid i Pittsburgh också.

Vad har annars hänt den här veckan då? I måndags blev jag och Jacob inbjudna till Anaheims årliga julfest. Temat var Hawaii och först fick de som ville åka skridskor i Honda Center. Jag som gammal konståkare trodde ju att jag skulle ha en fördel på familjeskaten, men.... Det visade sig tyvärr inte stämma när jag väl satte på mig hockeyrören och gick ut på isen. Efter att ha hängt som ett klistrat barn på Jacob i några minuter kom jag ganska så snabbt igång så tillslut kunde Jacob och jag åka omkring och passa pucken med varsin klubba.

Efter skridskorna fortsatte själva Hawaiifesten på Honda Center. Jag var helt chockad över hur fint de hade gjort och hur stor festen faktiskt var. När vi kom dit välkomnades vi med att få ett varsitt hawaiiband runt halsen. Väl inne i lokalen fanns det flera olika bås där vi kunde göra olika saker. Vi fick se hur de gör kokosmjölk, göra egna kransar av palmblad, ta bilder i ett photo boot osv. Vi fick även välja ett varsitt par solglasögon från Man Jim när vi kom till festen vilket var väldigt uppskattat. De hade dukat upp superfint och bjöd på god mat och underhållning i form av Hawaiiansk dans och sång.

I förrgår fick även Jacob ett mail om att vi ska leta bostad här i Anaheim. Detta är nog en av de största anledningar till varför jag inte har hunnit skriva några inlägg. Vi har letat efter boende så mycket att jag till och med drömmer om det på nätterna. Till en början fick vi bara 10 dagar på oss att hitta bostad men efter att Jacob pratat med Anaheim så har de förlängt det till 1 Januari då de i princip bara är på bortaresor fram till dess och det knappt skulle finnas någon tid att hitta bostad. Vi har redan varit och kollat på ett boende som vi tycker väldigt mycket om så förhoppningsvis blir det där vi hamnar. Vi ska eventuellt på ytterligare en visning imorgon då Jacob åker iväg en längre period på fredag igen. Det bästa vore ju såklart att vi hittar någonting innan han åker så att han kan skriva på alla papper som behövs men det känns skönt att veta att vi har fått längre tid på oss att leta om vi nu inte väljer den bostaden . Jag återkommer med bilder osv när vi väl har bestämt oss så får ni se!

Nu måste jag laga lite mat för att sedan åka på Jacobs match som spelas mot Dallas ikväll!

/N

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229