Mysdag i Laguna

Hej hallå!
Hoppas att ni har haft en mysig dag! Jag är hemma själv för tillfället men Jacob kommer hem inatt igen från sin bortamatch. Jag har ju haft honom hemma i ca 8 dagar så jag har blivit lite för bortskämd med att ha haft honom hemma så länge! Det är inte alltid lätt med alla bortaresor som de har men som tur är har jag bra vänner här som jag umgås mycket med.

Emmeli och jag bestämde imorse att vi skulle ses så jag åkte hem till henne och så åkte vi mot Laguna Beach. Där tog vi en prommis med hundarna och sedan åkte vi till Urth Caffé och åt en lunch! Därefter åkte vi och gjorde lite inhandlingar till morgondagens babyshower.

Just nu är jag hemma hos Emmeli och ska äta middag/kolla på killarnas match som de spelar nu om någon timme!
Håller tummarna för en vinst ikväll!

Imorgon ska jag som sagt på babyshower så jag lovar att jag ska försöka ta lite bilder som jag kan visa er! 😍

Ha en bra dag allesammans!
Kram

Gillar

Kommentarer

Dateday/night

Hallå hallå!
Nu är vi tillbaka i Anaheim igen och Jacobs lediga vecka har nu tagit slut. Vi hann mysigt nog med en hel mysdag med olika aktiviteter innan breaket slutade! Vi tog en lång sovmorgon, åt en god frukost och åkte och storhandlade. Därefter åt vi lunch ute och tog en fika på ett donut-ställe. Det var så pass bra väder utomhus så vi bestämde oss för att åka och spela minigolf. Vi hittade ett supermysigt golfställe men tyvärr så tog Jacobs tålamod slut efter fjärde hålet så vi fick åka därifrån, Hahaha. Det var så mycket människor som spelade och vi fick stå i ganska långa köer på varje bana innan det var vår tur så jag hade full förståelse för att det inte blev mer än 4 banor! Vi bokade istället biobiljetter och gick och såg andra filmen av Jumanji på kvällen istället efter att vi hade ätit middag!

Gillar

Kommentarer