En liten update från den senaste veckan

Hej på er!
Nu har jag inte skrivit på ett tag! Vi har haft tusen saker för oss så jag har valt att prioritera annat istället!
Vi har haft fullt upp med flytten till Göteborg, det har varit midsommar och jag har även börjat på mitt nya jobb!
Jag tänkte skriva lite om hur första veckan här har varit men det får bli längre ned i inlägget!
Först tänkte jag nämligen visa er hur vårt flyttKAOS såg ut!

Vi fick otrolig flytthjälp av Jacobs gulliga familj så vi hade fått upp alla de stora saker såsom soffa, matbord och säng redan första dagen! Mycket glada och tacksamma för den hjälpen!! Utan dem hade vi behövt åka minst 4-5 gånger fram och tillbaka från Ljungby - Göteborg

Nu är det fortfarande en hel del småsaker som ska göras och vi ska även göra iordning balkongen!
Jag kommer att lägga ut bilder senare men tyvärr inte än! Vi vill göra klart så mycket som möjligt först!

Dagen efter att vi flyttade in gjorde jag mitt första pass på mitt nya jobb! Hade en väldigt intressant första dag och även fastän jag jobbar med exakt samma sak i Stockholm så skiljde det sig på alla olika sätt! Det var ingenting mellan arbetsplatserna som var likt den andra. Det blev verkligen ett helt nytt jobb för mig! Känner mig däremot peppad på att testa något nytt och arbetskollegor var supertrevliga!
Hittills har jag jobbat varje dag och det blir bättre och bättre för varje dag! Jag tror att den här sommaren kan bli riktigt bra!

Två dagar efter att vi flyttade in så var det midsommar! Vi firade midsommar i Halmstad i år vilket var supertrevligt! Vi åkte tillbaka till Göteborg redan dagen eftersom att jag skulle jobba men det var kul att komma tillbaka till lägenheten igen.

Jag har jobbat hela veckan men igår blev jag sjuk! Jag har varit ovanligt trött senaste veckan och i förrgår började jag känna av i halsen och huvudet.
Jag var trots det och jobbade igår. Mådde ganska knackigt under hela passet men när jag kom hem från jobbet så mådde jag riktigt dåligt. Haft feber hela natten som har fortsatt även idag... Jag har fortfarande två introduktionspass kvar så det kändes jättejobbigt att behöva sjukanmäla sig.. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!

Vår första tid i Göteborg har iallafall varit fantastisk och lägenheten är helt otrolig! Vi har tagit en hel del långa kvällspromenader och kollat in området, och vi blir bara mer och mer kära i Gbg för varje dag! Det är så fint!!!

Nu ska jag hoppa in i en dusch innan Jacob kommer hem och sedan får det bli en lugn dag inomhus!

Förresten så ska min mamma och lillasyster komma och hälsa på i helgen!! SOM JAG LÄNGTAR!!!

Hoppas ni får en fin torsdag!
/ N

Gillar

Kommentarer

Summer vibes

Gillar

Kommentarer

Då går flyttlasset mot en ny stad

Hej på er!
De senaste dagar har jag haft fullspäckat schema! Jag älskar det jobbet som jag har här i Stockholm så direkt när vi hade landat på Arlanda smsade jag min chef och frågade om de hade lite pass åt mig!
Hann med några pass iaf vilket jag är superglad över!
Jag har även passat på att träffa några utav mina kompisar! En av dem var dessutom Felicia som är en gammal barndomsvän.
Vi umgicks hur mycket som helst när vi var yngre. Vi gick hos samma dagmamma, vi bodde typ 5 minuter med cykel från varandra och vi gick i samma skola fram till 9an.
Efter 9an började vi på olika skolor vilket gjorde att vi inte hördes lika ofta.

Vi åt en supergod lunch på Delselius iallafall och vi kom fram till att det var 6-7 år sedan som vi sågs, hur galet är inte det?!
Så sjukt hur snabbt tiden kan gå utan att man ses och sen när man ses så känns det som om vi aldrig har varit ifrån varandra.
Otroligt mysigt och roligt var det att träffa henne igen iallafall!

Efter jag hade träffat Felicia passade jag på att åka hem till farmor och hennes vovve och fika lite! Det som är så härligt med farmor är att hon alltid är så spontan! Vi kan ringa varandra och fråga hur det är osv och sedan slutar det alltid med att hon bjuder hem mig på fika. Sedan sitter vi och pratar i flera timmar och bara har det mysigt!
Spelar ingen roll om jag ringer tidigt på morgonen eller sent på kvällen, hon vill alltid att man ska komma! Hur underbart är inte det❤️

Nog om min vecka!
IDAG GÅR FLYTTLASSET TILL GÖTEBORG!!
Eller... jag ska först åka och sova en natt hos Jacobs föräldrar innan vi åker och hämtar nycklarna.
Jag har hållit på sedan 7 imorse att packa in allt som ska med i bilen.... Jag har dessutom en Bubbla som bil. Storleken på bilen är INTE är en fördel när man ska flytta om vi säger så...
Jag kan lägga upp lite bilder imorgon när vi åker och ska hämta nycklarna så får ni se på kaoset vi lever i just nu, haha.

Nu måste jag försöka få ned det sista innan jag åker och hämtar upp vår tv (som jag också ska försöka få in i bilen). Sedan ska jag börja bege mig mot Ljungby och min Jacob som jag inte träffat på 10 dagar! ❤️

Gillar

Kommentarer