Veckans planer

Godmorgon!

Blev en lång dag för mig igår och jag kom i säng väldigt sent. Fick ett FaceTime-samtal av farmor klockan 01:00 inatt så jag somnade inte om förrän klockan 02:00.. Dessutom vaknade jag av mig själv vid 07:30 imorse så det blev inte många timmars sömn inatt.


Jacob åkte iväg på ytterligare en road trip i måndags och igår körde jag hans syster och hennes kille till flygplatsen i Los Angeles. Trafiken var heeeeelt galen!!! Vi tog oss dit på ca 1 h och 10 min men när jag skulle åka hem så tog det över TVÅ TIMMAR att ta sig hem!! Alltså förstår ni hur mycket trafik det är här i LA?!
Elin och Alex har varit här i 10 dagar och vi har haft det toppen! Jag har inte ägnat speciellt mycket tid åt bloggen utan jag har bara passat på att umgås med dem under tiden som de har varit här. Det känns som om vi har varit iväg och gjort någonting i princip hela tiden så det har inte funnits mycket tid över till att sätta mig här och skriva.

Så, vad har jag för planer resten av veckan nu när jag är solokvist igen?

Idag (torsdag) ska jag iväg på en utbildning/föreläsning här i Anaheim. Imorgon ska jag på en möhippa för en tjej i laget och på söndag ska vi på ett ett party för att fira en av spelarna i laget.
Jag ska även försöka hinna storhandla lite innan två av Jacobs killkompisar kommer till oss om några dagar! Jag ska även fortsätta att söka lite jobb i Göteborg.
Inte en lugn stund här inte (vilket passar mig alldeles utmärkt), haha.

Hoppas att ni får en bra dag!Alltså jag måste bara få visa er hur fint det är i Anaheim just nu! Äntligen är våren här och det har börjat blomma överallt! Det är så otroligt fint!

Gillar

Kommentarer

Göteborg - här kommer vi!

I onsdags kom samtalet om att budgivningen var klar och att säljaren ville skriva kontrakt redan dagen efter!
Jag och Jacob ska alltså flytta till Göteborg och bli göteborgare i sommar!! Hur kul?!?
Flyttlasset går 19 juni och vi är sååååå glada och peppade!!!
Äntligen slipper vi distansen mellan oss och blir sambos på riktigt (trots att vi redan bor tillsammans här i USA, haha).

Så så peppad!!! Nu ska vi börja leta inredning och jag ska även söka nytt jobb!!!


Gillar

Kommentarer