Last day in Sweden

Hejhej!

Precis som ni ser på rubriken så är det min sista dag i Sverige innan jag åker tillbaka till USA och Jacob!! Jag har haft 4 fantastiska veckor hemma i Sverige och hunnit med massor på så kort tid!
Nu känner jag mig dock riktigt sugen på att åka tillbaka hem igen!

Igår var jag och mamma först ute på Djurö och fikade hemma hos mina kusiner. Därefter åkte vi förbi mormor som också bor där ute, för att säga hejdå.

Idag har jag varit och hälsat på några kompisar och deras två små älsklingar Juni och Lio. Det var typ 2 år sedan jag träffade dem så det var verkligen på tiden att vi sågs igen. Vi har planerat att ses flera gånger tidigare men sen har det alltid kommit saker emellan. Jag skulle exempelvis ha träffat dem dagen innan jag åkte till USA första gången men då fick jag 40 graders feber och mådde skit.
Iallafall så bjöd de på lunch och fika och det var sååå roligt att få träffas igen. Jag hade köpt med mig lite roliga grejer till barnen också som vi pysslade med.

Senare på eftermiddagen hade jag lovat några utav mina andra kusiner att komma förbi och säga hejdå. När jag kom dit bjöd de på fika och barnen hade dukat så gulligt med olika hjärtan.
Barnen hade även köpt en varsin present och gjort ett varsitt kort med massor av hjärtan på som jag skulle ta med mig till USA. Så himla himla gulliga!! Fick även ett superfint armband från min morbror och hans sambo från Dyrberg Kern!! Så bortskämd med kärlek jag blivit av min familj, släkt och vänner senaste veckorna! De gör det så svårt för mig att åka ifrån dem igen! Tur att vi ses om några månader igen!

Det var allt för idag! Nu ska jag äta en mysig middag med min familj och spela lite spel!

Kram

  • Nära Michelson-Obsidian, Irvine, CA , USA

Gillar

Kommentarer