Uppdatering

Hejsan!

Tyvärr har jag varit dålig på att skriva de senaste dagarna. Jacob är fortfarande inte helt kry och vi har behövt packa massor då vi ska åka tillbaka till San Diego! Förutom att packa har vi bara haft två mysdagar tillsammans där vi gjort lite olika ärenden samt hängt lite vid poolen.
Idag är det sista dagen på Jacobs ledighet så imorse tog vi lååång sovmorgon. Eftersom vi har tömt kylskåpet på all mat så åkte vi iväg och åt brunch på ett ställe som heter Snooze. Supermysigt ställe med magiska pannkakor och olika mackor.
Nu ska vi packa det sista och sedan ska vi bara passa på att njut av sista lediga dagen på breaket. Imorgon börjar nya äventyr.

  • Nära Main Street, Irvine, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Nathalie/polisen 1-0

Vilket dygn vi har haft! Jacob har blivit matförgiftad och jag har tjafsat med polisen.

Jag skulle hämta Jacob på flygplatsen igår när han kom hem från sin road trip. Vi skulle äntligen få tre dagar ledigt tillsammans och jag såg verkligen fram emot det. Tyvärr blev det inte riktigt så!...
Han smsade mig direkt när de hade landat och sa att han mådde skit och att han hade spytt på flygplanet.
När han kom ut till bilen så var han inte speciellt pigg och varken väskorna eller klubborna hade han fått med sig. Väskorna hade inte kommit än och han mådde för dåligt för att vänta så han sprang ut till mig som stod på parkeringen precis utanför.
Vi bestämde att jag skulle gå och hämta hans hockeyväska + klubborna och att han skulle sitta kvar och vila i bilen. När jag lämnar bilen kommer en otrevlig polis fram till mig och frågar vad jag håller på med.
Förklarar att min kille mår såpass dåligt att han inte kan hämta sina saker och att jag måste gå in. Han svarade då otrevligt ”låt det gå riktigt snabbt då” varpå jag svarade ”ja tro mig, vi vill bara åka härifrån innan han börjar kräkas igen. Jag hoppas att väskorna kommer snabbt”. Vill då även påpeka att jag faktiskt stod i parkeringsrutan som är till för att man ska kunna hämta upp människor.

När jag kommer in springer jag direkt för att leta upp påsar som Jacob kan använda om han skulle behöva kräkas. Därefter går jag och hämtar hockeytrunken som väger hur mycket som helst. Insåg att jag inte kunde ta både hockeytrunken och leta upp hockeyklubborna samtidigt så jag bestämde mig för att gå ut och lämna väskan och sedan springa tillbaka in. När jag kommer ut för att lämna trunken ser jag hur bilen åker iväg, och från bilen kommer den otrevliga polisen gående.
Jag förstod direkt att han hade gått fram till Jacob som satt och hängde ut från bilen och bett honom att flytta bilen.

Släpar mig fram till honom (med hockeyväskan som väger typ dubbelt så mycket som mig) och frågar vart bilen är. Då svarar han bara ”han kommer tillbaka sen” och är fortfarande lika otrevlig i tonen. Där brast mitt tålamod totalt så jag skakade på huvudet och sa att det var helt sjukt gjort innan jag gick därifrån.
Stannade ca 10 meter bort och då kommer han efter mig och säger att vi inte fick parkera på parkeringsplatsen så länge som vi gjorde om det skulle komma fler människor. Jag förklarade för honom att det finns ca 50 platser till och att det säkert får plats fler bilar på de andra 40 platserna som var lediga. Då började han skälla och sa att det inte spelar någon roll och att han får ta ett varv och sedan parkera om bilen PÅ SAMMA PLATS?!?!?!

Sedan fick han syn på Anaheim loggan på Jacobs väskan och frågade om han var en av spelarna i Anaheim Ducks. Svarade ja och frågade vad det spelade för roll och då ändrades hans beteende helt och hållet.
Helt otroligt hur man kan vara så himla otrevlig mot oss och sedan ändra sitt beteende och börja smöra för att han ser att det är en hockeyspelare.

Jag kan ju säga att den frågan var droppen för mig. Bägaren rann över och jag spårade ur helt och hållet! Jag var så arg över att han tvingat Jacob att åka ett varv för att sedan parkera på exakt samma ställe när han såg hur dåligt han mådde. Stod och skällde konstant i 5 minuter medan han var helt tyst och bara stirrade på mig.

Det slutade med att polisen bad om ursäkt för sitt dåliga och otrevliga bemötande till mig och erbjöd sig att hämta Jacobs hockeyklubbor (som jag även skällde över att jag inte haft tid att hämta pga att polisen var så stressad och otrevlig). Han sprang genast in och letade upp klubborna samtidigt som han sa åt mig att ställa alla väskorna på marken då han tyckte att de var alldeles för tunga för mig att bära. Han bar in alla väskorna i bilen, hämtade hockeyklubborna som var längst in på flygplatsen och han gick fram till Jacob och önskade att han skulle må bättre snart! Jag fick ytterligare en ursäkt men jag var redan så förbannad så jag stod med typ tårar i ögonen, haha.
Vi kan ju åtminstone säga att jag vann den där diskussionen! 1-0 till mig!

Jacob kräktes inget mer efter det men sov i nästan 12 timmar. Jag åkte och handlade allt som behövs när en person är magsjuk. När han hade vaknat till på kvällen gjorde jag lite havregrynsgröt, en smörgås och lite te som han fick i sig. Gick även och fyllde på hans vattenglas hela tiden för att han skulle få i sig vätska.
Som tur är mår han mycket bättre idag och har till och med varit iväg och ätit lunch på ett utav köpcentrerna som finns här.

Själv har jag varit på Kaliforniens postkontor och ordnat så att de ska byta luckan till vår postlåda som inte fungerar. Efter det åkte jag och köpte en vetekudde till Jacob som får ont i magen till och från samt fyllde på städförrådet med lite handskar, desinfektionsmedel osv.

  • Nära Waldorf, Irvine, CA , USA

Gillar

Kommentarer

Mina två senaste dagar

Hallå hallå!
Igår gick jag upp 06:45 för att köra Jacob till flygplatsen. Han ska på ytterligare en road trip och kommer hem om några dagar igen.. När han kommer hem så får vi äntligen 3 hela dagar tillsammans, bara han och jag! Längtar så jag spricker efter att bara få spendera några dagar ihop och inte behöva tänka på matcher/träningar osv. Efter att jag släppt av honom så åkte jag hem och gjorde iordning mig innan jag åkte och lämnade in bilen på service. Det var ett bra tag sedan en service gjordes på bilen så det var dax nu! Killen som jobbade på servicen sa att det skulle ta tre timmar men jag fick komma tillbaka och hämta bilen efter 7 timmar... Under tiden så kom några kompisar förbi och hade lite poolhäng hemma hos oss.

Idag har jag varit barnvakt åt sötaste lilla Molly i några timmar. Hennes farmor skulle åka och lämna några i sin familj på flygplatsen i LA, så Molly fick komma till mig och leka istället.
Vi hann med en hel del måste jag ändå säga! Vi lekte i lekparken, plaskade i poolen, lagade lunch, bakade bullar och spelade olika spel. Det var även väldigt viktigt att hon skulle ha rosa naglar ”precis så som Nathalie har”. Så självklart fick hon rosa nagellack, precis så som jag har! Haha så himla söt!! Hon var så stolt över sina rosa naglar och noggrann med att inte röra något innan naglarna torkat. När hennes farmor kom bjöd hon på nybakade bullar och kaffe. Supermysigt att ha haft lite sällskap under dagen! Imorgon kommer hon hit och leker igen, yaaay!

  • Nära Michelson-Obsidian, Irvine, CA , USA

Gillar

Kommentarer