Hej!

Idag så vaknade jag klockan 09.26 vilket egentligen inte var den bästa idéen, Då jag somnade klockan 03:00 imorse hehe. Men de spelar ju inte så stor roll då jag ändå har sportlov nu. Vilket är så jäkla skönt;))

Men idag så har jag bara myst med min hund och en hund som vi passar som heter Harry. Sen lite senare ska jag ner till stallet. Planen var så att jag hade tänkt och hoppa lite idag men får se hur det blir med det. Då de är så jäkla fruset över allt och vill inte hopp när inte Afrodite får bra grepp :))

Men nu så ska jag bara vänta på mina föräldrars som är iväg på ett möte. Så sen efter det så ska jag iväg till stallet. Men vi hörs kanske senare! puss puss <3

Likes

Comments

Hej! Svin kul att du just läser min blogg :))

Jag är 14 år och bor en bit utanför Kungsbacka. Jag blev inspirerad utav att blogg av min vän. Har alltid velat blogga men har inte bara riktigt tagit steget till och börja. Då mitt liv har varit väldigt upp och ner ett bra tag nu och allting har bara varit dåligt. Men nu har allting börjat vända och jag har fått tillbaka nya krafter och redo med att starta ett nytt kapitel. Här kommer du få läsa mycket om olika saker om hur min dag har varit och hur de har gått i stallet tillexempel. Sen såklart massa mer! :))


På min fritid så är jag väldigt ofta i stallet då jag har en egen häst som är född 2011 och heter Afrodite men kallas även för Afro. Vi inriktar oss på hoppning och fälttävlan någonting både jag och Afrodite brinner för. Och som vi även har/vill tävla i framöver. Hehe lär nog bli mycket uppdatering här på bloggen om mig och Afrodite ba så ni vet men såklart annat också :))

Sen så har jag även en hund som är 9 år gammal och heter Fiffi (Hahah ni får misstolka hur mycket ni vill) Hon är en jätte gullig och snäll hund men samtidigt väldigt speciell då de har hänt ganska så mycket för denna lilla hund. Vi tog över henne när hon var 1 och sen dess har hon blivit en helt annan hund, och hon kan inte ha fått de bättre en vad hon har fått de hos oss. Men det är en annan historia som jag kan ta och berätta mer om nån annan dag :))

De här va lite fakta om mig och vad jag håller på med och om mina djur, Hoppas ni vill fortsätta och läsa så ses vi vid nästa blogginlägg, puss puss :))

Likes

Comments