Mitt mående! (Varnar folk som inte vill läsa om psykisk ohälsa att inte läsa detta inlägg)

Hej mina underbara! ❤

Som ni har märkt så har jag varit och är i en svacka nu och isolerat mig själv från omvärlden en hel del och jag har fortfarande svårt att ta mig utanför dörren om jag inte måste jobba eller har ett ärende.
Jag har inte orkar att blogga eller göra något överhuvudtaget och vissa dagar är lättare än andra. Men de är fortfarande jobbigt, jag försöker alltid att dölja (hur jag egentligen mår) bakom ett leende eller att skrattar för att folk inte ska se igenom mig och se hur matt och orkeslös jag känner mig inombords och vilken kamp jag har inom mig.

Jag har verkligen de mest underbaraste vännerna och anhöriga som ställer upp så mycket för mig och i åsidosätter en hel del för mig. Jag är så tacksam fast att de kanske inte syns så är jag otroligt tacksam för att ni mina vänner hör av sig till mig fast att ni blir avvisade! Det betyder otroligt mycket att ni bara frågar att man vill göra något. Men ni förstår inte vilken stor ansträngning de är för mig vissa dagar att bara komma ut min lägenhet (Min trygghet och skyddsfort) .
Sen är de en stor besvikelse för mig också att misslyckas med att komma från punkt A till B utan att ångra mig 20 gånger på vägen dit.

Jag hatar att jag kommer till det stadiet där jag inte längre känner igen mig själv och blir rädd för mig själv och mina egna tankar. Att jag inte längre kan styra över mig själv utan att de känns som att man blivit besatt och att kroppen själv går på automatik! Hjärnan är liksom avstäng och går på autopilot utan att veta vart destinationen ligger!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer