Fortsättningen på mitt projekt med målningen på barnens rum!

7. Ta bort all maskeringstejp på väggarna, på listerna och fönsterkarmar och bräden.

8. Sätt fast ny maskeringstejp på väggarna som skydd på den nya färgen runt listerna och fönsterbrädorna och karmarna och även inne i fönstrena!

9. Grundmåla fönster och lister vita! Sen måla några extra lager med vitt på de bruna!

10. Måla med en lite mer blankare färg på lister och fönsterkarmnar/bränderna för att de ska sticka ut lite mer ifrån väggen!

11. Tabort maskeringstejpen på lister, golv och fönsterkarmarna och pappret på golvet och plasten som har legat på möblerna jag inte fått ner.

12. Dammsuga bort all skräp som blivit av att tagit bott pappret på golvet.

13. Tagit ner leksaksköket från sängen och soffan. Sen ner med sängen och ställa den på plats och flytta på soffan!

14. Dammsuga ur barnens nya garderober i rosa!


Detta är hur långt jag kommit med rummet i helgen! Jag har målat klart allt de stora nu i alla fall! Men de är en massa fix som ska göras innan vi är helt klara med rummet! Detta är vad jag hade tänkt försöka hinna med att göra idag: (fortsätter med numreringen här nedan så ni vet vad jag menar med att jag hade tänkt göra idag.)

Men de är inte säker jag kommer hinna med de. Då jag har Healie hemma själv idag och i helgen så har Peter haft ungarna en heldel så att jag har kunnat måla klart och fått så mycket gjort.


15. Måla på dem små skavankerna jag missat eller blivit av att jag tagit bort maskeringstejpen.

16. Damma ur och dammsuga skåp och möblerna som ska tas upp!

17. Upp med möblerna.


Sen ska även Peter sätta fast alla eluttag, ventilationsskydd och sätta fast rullgardinerna i fönstrena bland annat sen ska vi ju ha upp lite tavlor och sånt på väggarna som vi får hjälpas åt med! 😁😇 Sen ville även Junie ha enhörningar och regnbågar på väggen så ska se om man kanske kan hitta några snygga dekorplast med såna tryck som man kan sätta upp. För tänkte först att man kunde måla de själv men jag kan inte måla en häst ens och de blir en massa jobb som kräver en massa tid som jag tyvärr inte har längre! 😘😅

Så de är en del fix kvar innan man kan säga att jag är klar.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer