Ändrade planer ..

Kom precis hem från ett inskrivningsmöte på arbetsförmedlingen eftersom jag sagt upp mig från mitt nuvarande jobb, så jag har lite grundstenar att förhålla mig till nu medans jag väntar på att uppsägningstiden ska gå ut, har ju egentligen 3 månaders uppsägningstid men dem kanske kunde släppa mig tidigare, har inte fått reda på när ännu.
För tanken var från början att jag skulle flytta tillbaka till Gotland igen.

Men nu har jag eventuellt andra tankebanor och det är att flytta till ett andrahandsboende här i GBG i några månader för att jag behöver bo ensam och känna hur de känns (om jag får något andrahandsboende) och känns de bra kommer jag stanna men gör det inte det så flyttar jag hem till Gotland igen.
Då har jag åtminstone gett det en ärlig chans. För jag kan inte bara lämna utan att ha gett de en chans för jag har en förmåga att fly från mina problem (Vilken kommer och äter upp mig senare i livet om jag inte handskas med den nu).

Går inte min plan B i fas så kommer jag att göra det jag tänkt från början och flytta hem igen! Men jag har bestämt mig för att jag ska göra ett försök och går det inte så håller jag mig till plan A.


Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

klivinihemligheten
klivinihemligheten,
Allt kommer bli bra! Du fixar detta och är stark ❤
nouw.com/klivinihemligheten