Jag har saknat er! ❤

Hej Alla Mina Underbaringar! ❤


Nu är det dags att uppdatera bloggen lite för er som vill veta lite om vad som hänt den senaste tiden och varför de blivit lite dåligt uppdaterat här. Jag har försökt väldigt många gånger att ta mig tid till att få ihop ett bra inlägg till er som sammanfattar så mycket som möjligt i den mån jag kan förklara för er.


(Är ni inte nöjda men hur mitt inlägg blir idag så är ni mer än gärna välkommen att lämna en kommentar och fråga eller påpeka om jag glömt eller sagt något, men OBSERVERA: ATT JAG ENDAST VILL HA KONSTRUKTIV KRITIK, vilket innebär kritik man kan förbättras på inom ämnet och inte är personliga eller elaka)

Jag var på väg ner i en liten svacka ett tag men så helt plötsligt kom en kille och hans lilla underbara tjej in i mitt liv och vände upp och ner på allt, så att hela min tillvaro ändrades på ett positivt sätt. Jag har tappat tid och rum med den här killen så jag har lagt all min energi på honom sen dess så jag har glömt alla mina egna bekymmer ett tag men nu börjar dem komma ifatt mig lite grann igen! (Lite smått krypande inre stress)

Jag tror att de har att göra med att jag gick upp i Sertralin dos precis innan vi träffades och nu har jag halverat den för att mitt mål är ju att inte ha så här hög dos alls! För han får ju mig att må bra igen. Han får mig att känna mig helt igen. 😍🥰❤

Jag känner mig så otroligt tacksam för alla underbara människor som finns i mitt liv just nu som stöttar mig och vägleder mig på rätt väg igen! ❤ Ni är helt otroliga och jag vill att ni ska veta att jag menar verkligen de ifrån djupet av mitt hjärta! ❤❣

Jag har verkligen saknat er här på bloggen❣men har varit livrädd för att skriva saker här som kan skapa en massa onödig drama för jag känner att jag är klar med allt drama just nu för jag vill bara ha ett lugn liv som flyter på så bra de bara kan (jag vet att livet inte är helt felfritt men kan jag undvika så mycket drama jag bara kan så är jag lycklig) för nu har jag inte längre bara mig själv att tänka på längre, utan jag har ju fått en 4-åring som bonusbarn att ta ansvar för och hon ska inte behöva dras in i saker som hon är oskyldig till men som hon kan påverkas av! Så därför så väljer jag att hålla tyst istället och får tänka på vilka strider jag ska gå in i och inte.

En familj betyder inte blodsband. En familj är de personerna i ditt liv som vill ha dig i sitt liv. De som accepterar dig för den du är. De som skulle göra allt för att få dig att le och som älskar dig oavsett vad som än händer. ❣💝

Jag har ju lyckas hålla mig rökfri också, idag är de exakt 4 månader och snart en vecka! 🚭 Jag tampas fortfarande med röksuget ibland men inte alls så ofta som det var i början!

Livet går lite upp och ner och de är ju det som är livet. Förra året var rent av ett jäkla skit år om man får lov att uttrycka sig så!? Det började inte bra och sen fortsatt de bara så hela året ut fram tills i December förra året. Det var inte mycket bra saker som hände förra året faktiskt och dem få sakerna som var bra kan jag nog summera på en hand så fall! Det var mer tragedier och elände som hände förra året. Men nu vänder vi blad och blickar framåt istället för att detta år har börjat bra och jag tror att detta år kommer bli ett mycket bättre år. Jag har förhoppningarna på och känslan av de! 😘

Men som med allting annat så går de upp och ner dag för dag. Jag har fortfarande bra dagar och dåliga dagar där jag är mer eller mindre känslig. Men jag tror att jag kommer att få uppleva väldigt mycket bättre saker detta år! 💞💕

Har även börjar på en gruppträff på arbetsterapin som är helt ny som heter "Ha koll" som handlar om att hantera sin tid och organisera aktiviteter. Första träffen var i Torsdag och kommer att hålla på varje Torsdagar framåt mellan 10 - 12 i 10 omgångar! Första träffen var väldigt spännande och infomationsrikt, det är mycket man kommer kunna ha användning för i framtiden tror jag!

Jag ska försöka avrunda detta inlägg nu tänkte jag men jag ska försöka skärpa mig med att hålla bloggen så uppdaterad som möjligt nu i den mån av tid jag har för jag har massa planer för famtiden just nu som jag inte kan delge till er ännu eftersom att det inte är hugget i sten än och det är lite praktiska saker som ska gå ihop innan ni får reda på det.

Men ni kommer få veta när de händer! 😊 Jag vill ni ska vara med på min resa genom livet också! 😘😇

Tack för att ni läser min blogg, det betyder så oerhört mycket för mig! ❣💝


Har varit inne på att eventuellt byta bloggportal ett tag eftersom att nouw väldigt ofta har problem med sina servar som påverkar hela systemet och det här varit väldigt irriterande som bloggare att det krånglar så himla ofta, men så fick vi alla här ett meddelande av nouw att dem har planer att byta till en modernare plattform med bättre prestanda, som gjorde att jag ville avvaktar lite tills denna ändringen är gjort och se om de blivit någon förbättring. Som dem lovat oss bloggare!


Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

En liten förtydligade!

Tänkte skriva ihop ett inlägg nu för det var väldigt länge sen jag skrev på bloggen nu och de har hänt sååå sjukt mycket i mitt liv just nu som jag hemskt gärna skulle vilja tala om för er men jag känner att jag måste tänka på vad jag skriver för att de inte ska missuppfattas eller tolkas på fel sett av fel folk!

Jag vill börja med att påminna personer som läser min blogg att denna blogg är till för att jag ska kunna skriva av mig och att alla dagar jag har är inte gråa och tråkiga som det kanske kan verka på min blogg i bland!!! (Ni kan själv läsa i min beskrivning till bloggen om de är för otydligt)
För jag har underbara dagar med men jag har inte alltid tid att skriva om dem här, men om ni följer mig på Facebook och Instagram också kan ni se att jag inte är en person med en massa diagnoser och upplevs som ostabil.
Jag har denna blogg för att jag ska kunna försöka förklara för er vad som försiggår i mitt huvud och i min vardag dem dåliga dagarna så att de kanske kan hjälpa er med som har liknande problem!?
Jag är så mycket annat också, de är därför jag vill skriva här i min blogg för att få er att förstå att man kan ha ett helt vanligt liv och arbete utan att det märks att man lider av psykisk ohälsa och hur man mår innerst inne, att egentligen vem som helst kan lida av psykisk ohälsa att de inte alltid syns på utsidan och att de är okej att vara lite "onormal".

Jag menar inte att jag inte är en felfri människa men jag har utvecklats otroligt mycket till en starkare individ.
Jag känner inte längre något behov av att behöva måla upp ett yttre som inte stämmer överens med verkligheten.
Jag känner att jag börjar bli äkta och ärlig i varje fall mot mig själv och jag har båda bena på jorden igen!
Om allt de jag har skrivit om tidigare (i mina inlägg) innebär att jag är upplevs som en ostabil person så får det vara så.
Jag orkar liksom inte längre bry mig om vad andra personer som inte känner mig helt tycker om mig!
Jag har rätt sorts människor omkring mig nu som gör mig stabil och självsäker och de är jag så tacksam.
Även om att någon har sagt att jag är en ostabil som person så kommer jag aldrig att låt dem komma in under mitt skinn för dem personerna är bara onödiga energitjuvar som ändå inte vill en väl och då har inget i mitt liv att göra heller. Jag försöker fokusera på allt bra som händer i mitt liv just nu istället och som jag är så otroligt tacksam för! För jag har såna otroligt fina personer i mitt liv just nu! ❤

Jag vill att all min energi ska gå åt till allt som är bra och som jag är så otroligt tacksam för att jag har.

Jag är så tacksam för er som verkligen helhjärtat vill stötta mig och jag tänker inte lägga någon mer fokus på dem som bidrar med dålig energi och som inte vill någon annan väl än sig själva!


Jag vill att ni ska veta att ni som läser min blogg och verkligen stöttar mig i detta, ni är fasiken bäst alltså! Utan er hade jag inte vågat skriva detta inlägg öns! All kärlek till er!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer