Att försöka gå vidare och släppa taget om de förgångna!

(Jag måste vara förtydliga en sak med bildens mening. Jag använder väldigt sällan uttrycket hat för jag tycker det är ett väldigt starkt uttryck, men om man är kapabel till att förstöra en annan människas liv förtjänar man också hatet från mig!)


Jag gillar inte att man lever i de förgångna,
för de som har varit har varit och de kan man ändå inte ändra på idag och de är som de är.
Allt händer dig av en anledning och då är de dumt att man ångrar sina misstag.
Försök se de som en lärdom i livet i stället och försök att göra de bästa av det förutsättningar du har idag.
Försök att bli en bättre version av dig själv helt enkelt!
För vi är ju HÄR och NU!

Men vet ni vad!?

Man kan inte gå vidare från en sak som hänt i de förflutna om du inte har bearbetat de klart och hur mycket du än försöker att glömma och förtränga det så kommer ditt psyke att göra dig påmind om det ändå oavsett om du vill eller inte.

När man lider av psykisk ohälsa är de inte så lätt som ni tror att släppa taget om vissa händelser eller personer i ens liv. Bearbetningen tar längre tid (Beroende på hur länge man varit utsatt) och läkningsprocessen har en annan utgång på hur man hanterar situationer, händelser eller trauman.
För om det är en person som har förstört dina förutsättningar till att få ett "normalt" liv för att man levt länge i olika former av destruktiv relation så är de väldigt svårt att kunna försöka ändra sitt liv över en natt och bara släppa taget om de som har varit och bara fly där i från till nästa och tro att de inte kommer att påverka din nya relation! Även om man helst av allt hade önskat att de var eller såg ut så!

Du kommer att få en flashback av en massa hemska minnen som dyker upp i ditt huvud när du hamnar i liknande händelser och känner samma känslor som du gjorde då fast i nu tid. Du ser inte längre personen som är precis framför dig utan du ser personen som fick dig att känna alla dessa känslor som man känt då och under en längre tid.

Dem kommer att äta upp dig varje dag och man kommer att försöka att göra allt för att inte bli påmind om de som en gång skrämde eller fick dig att känna så hjälplös och liten!

Det är totalt omöjligt ha ett "normal" liv och man får helt enkelt bara acceptera att man är ett jävla psykfall och försöka att förklara så gott man kan varför man reagerar som man gör i vissa situationer för att öka förståelsen för personen i den nya relationen och hoppas på att den nya människan är en bättre människa och respekterar dig!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

# Dance Monkey

Första gången jag hörde den här låten, undra jag hur folk kunde tycka den här var bra! 😂
Men efter att ha lyssna på den (Ofrivilligt) ett par gånger, så har jag börjat gilla den mer och mer och tycker den är rätt svängig ändå och musikvideon är lite smått rolig och har charm och de är humor med glimten i ögat, som gör att jag gillar de ännu mer!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer