Fighter

Jag har fått höra väldigt ofta den senaste tiden att jag är en krigare och jag kan inte annat än hålla med om de faktiskt utan att låta för självgod eller något!
Jag låter inget eller ingen att bryta ner mig något mer!
Jag försöker ta mig ur motgångar genom att jag försöker se de som en lärdom och låter de INTE bryta ner mig något mer än jag redan gjort, de är slut på de nu!
💪👊

Låtar under texten med Christina Aguilera och Kelly Clarsson har en väldig stor betydelse i mitt liv!
Jag tröttnar aldrig på dem låtarna!
Texten på låtarna jag lagt upp här i detta inlägg får mig att känna en inre styrka! 💪🎵

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

❤😭

Idag har varit en låååång dag!
Vi skulle vara ute i Hemse till 9:00 för att vara med på bouppteckningen för mormor och sen efter de bjöd Sune på middag sen klockan 13:00 gick vi bort till minneslunden i Hemse för att sätta ner mormors aska i jorden och efter de var de ut till Havdhem för att se vilka leksaker som mormor sparat till oss som vi ville behålla!

Just nu ligger jag helt lam slagen i sängen och försöker hämta energi från någonstans och försöker att samla i hop känslor och tanka, just nu kan jag inte sätta ord på hur jag känner men jag låter musiken och bilderna, tala för sig själv! ❤

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

Om ni vill lära er mer om ADHD så har jag ett bok tips till er här:

Jag lyssnar just nu på en väldigt rolig och lärorik bok som heter:
Joakims överlevnadsguide till ADHD

Jag skulle rekommendera er att lästa/lyssna på denna bok om ni har ADHD eller är anhörig till en som har ADHD för han kommer med väldigt bra tips och stöd som kan vara användbara för en ADHD person/anhörig.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer