Varit inne i en svacka nu ..

... så därför har de bara blivit lite musikvideos på bloggen.
Jag har inte alls mått bra men idag är en bättre dag där jag känner att jag kan skriva av mig lite grann och försöka förklara.

Som jag skriver här ovan så har jag varit i en svacka där jag haft panikattacker och varit allmänt lättirriterad över små saker och bara allmänt känslig för negativitet och väldigt negativt inställd. Det har inte alls varit roligt för mig eller min omgivning därför har jag försökt isolera mig så gott jag kunnat.
Jag har fått ny behovsmedicin p.g.a. att jag fick 2 panikattacker i loppet på en vecka trots att jag äter antidepressiva läkemedel

Men just nu har jag börjat få tillbaka rutinerna i mitt liv och känna att livsglädjen börjar komma tillbaka lite lätt, men visst har har mina dåliga dagar nu och är fortfarande instabil men under mer kontrollerade och hanterbara former eftersom att det som händer i mitt liv lugnat ner sig också.
Men nu har jag bara fysiska besvär istället p.g.a. min inre stress, men så länge dem psykiska besvären har lugnat ner sig, så känner jag att jag kan leva med den fysiska smärtan hellre än den psykiska! 

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer