Igår och idag!

Nu var de dags att göra ett litet blogginlägg igen!

Har inte riktigt haft tid med bloggen den senaste veckorna för att jag har jobbat och dem dagarna jag varit ledig har jag försökt att umgås med folk och tagit igen mig.


Igår var första dagen på min lång ledighet.
Jobbar inte förrän på nyårsafton nästa gång!

Igår var jag uppe tidigt för att jag skulle lämna in cykeln för byte till dubbdäck och lite service då tog jag med mig Emile på hans morgon promenix fram och tillbaka sen kom mamma hem till mig och drack lite kaffe och fixade min mobilabonnemang innan vi drog ner på stan för att handla lite julklappar och hämta ut min medicin.

Efter de var de en promenix med Emil innan jag skulle på ett förhör på polis stationen. Förhöret tog bara 30 minuter så efter förhöret drog jag hem igen en sväng sen var de dags för att dra iväg för att hämta cykeln och hem igen och gå med Emile.

Sen ringde jag min BFF och vi åkte och julhandla lite mat och sånt!
Sen ut till Träkumla för att hämta lite grejer hos Malins föräldrar.
Sen tillbaka till stan och hämta ut paket, eller rättare sagt Malin gick in i affären och jag satt kvar i bilen som en packad sill i framsätet! 😂


Sen hem till Malin och lekte lite med Freya en stund.
Sen kom Benjamin och Dennis och vi käkade lite och hade myspys resen av kvällen.
Tanken var att jag skulle sova hos Malin för vi kom på de när hon hade hämtat upp mig men sen kom jag på under kvällen att jag hade glömt min medicin hemma sen kände jag mig väldigt trött och ville inte dra ner stämningen så jag gick och hämtade Emile som var hos brorsan sen gick jag raka vägen hem och däckade med en gång!


Idag när jag vaknade så ringde Malin och väckte mig i vanlig ordning. (Eftersom att jag inte vaknar av mina larm på mobilen så är hon underbar och ringer och väcker mig) ❤
När jag vaknade i morse så var de cool lugnt men från ingenstans slog de mig att Robin ska hämta Emile i natt och jag fick världens jäkla separationsångest och panik över att jag ska lämna han inatt! Men tack vare underbara Malin som var en väldigt stöttande hand så kändes de mycket bättre!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och skriver detta blogg inlägg.
Mina planer för denna dag är att jag ska försöka ta tag i disken och plocka i ordning lite sen duscha lite.
Senare ikväll ska jag hem till Malin och umgås lite och ha myspys! ❤


Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer