Uppdatering om lägenheten

Just nu ser min lägenhet ut så här!
(Bilderna ligger under texten)

Det är lite fixa kvar att göra i lägenheten.
För jag måste köpa lite saker så jag får plats med alla mina grejer för de är lite dåligt utrymme för förvaring.
Eftersom att dem som äger lägenheten endast bor i den under sommaren så har dem inte lika stort behov av förvaringsutrymmen som jag är.
Jag måste köpa en ny byrå som jag kan ha mina kläder i för just nu ligger den på över slafen.
Har även fått handla en ny TV igår för redas TV var trasig, har frågat om dem vill ta köpa den av mig så lämnar jag den när dem kommer ner, men väntar ännu på svar. Dem kanske vill ha en bättre så man vet aldrig.

Jag kom ju tillbaka till Gotland den 25 Februari men kom hem till ett extremt snöoväder.
Så jag sov hemma hos mamma och lastade av alla saker där i och med att den lägenheten jag bor i nu är möblerad och de mesta redan finns här.
Så dem första dagarna gick jag igenom alla kartonger och sorterade vilka saker som skulle vara kvar och vilka saker jag skulle ha med till lägenheten och på båten på väg hem så började jag få ont i halsen sen under de dagarna hemma så åkte jag på en dunder förkylning (Är fortfarande förkyld men den är inte lika aggressiv som den var innan).

Var även barnvakt åt Melwin för att han hade ögoninflammation i Tisdags.
För det var meningen att vi skulle köra honom till dagis men när han vakna kunde han inte få upp ögonen så vi fick ringa Benjamin och säga till att han fick vara hemma med oss i stället.
Så på Onsdagen VAB:ade Benjamin med Melwin och då ringde dem från Gotlandshem och sa att Benjamin kunde hämta nycklarna till sin lägenhet så vi var med honom inne och hämtade dem, senare på kvällen kräktes Melwin vid maten också så att Benjamin fick fortsätta VAB. Då var jag även barnvakt för Melwin medans Benjamin körde möbler till sin lägenhet.
På Torsdagen sov jag över hos Benjamin och hjälpte honom med att komma i ordning i lägenheten och fortsatte även med de på Fredagen och även Lördagen.
För att Melwin fyllde 3 år i Lördags så de var viktigt att vi blev klara i Benjamins lägenhet för att vi skulle kunna fira honom då.
Så jag sov över hos Benjamin två nätter sen på Lördagen eftermiddagen åkte vi ner med saker till min lägenhet. Så jag har försökt komma i ordning i min lägenhet.
Nu har jag sovit i min lägenhet i två nätter.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

Min kommentar på Jocke & Jonnas kanal

Tjenna på er mina underbara följare! ❤

Förlåt för den urkassa uppdateringen den senaste tiden men har haft fullt upp med flytten till Gotland och allt annat runt om kring, min bror flyttade ju samtidigt som mig så jag hjälpte honom med hans flytt för att de har ju varit snökaos förra veckan så vi kunde ändå inte köra ner mina grejer för de är väldigt brant backe ner till lägenheten jag flyttade till och man får ju inte salta vägarna här på Gotland p.g.a. miljön så dem har ju bara sandat och de ger inte de bästa greppen för tunga bilar när de är halt. Men i Lördags var första natten i lägenheten och har fått upp lite saker men jag tänkte att jag gör ett eget inlägg på just vad som hänt den senaste tiden och bilder på lägenheten!


Detta inlägg tänkte jag visa vad jag har kommenterat på Jocke och Jonnas senaste video där titeln heter "STÄMMER SÄLJARNA".
Jag har ju följt dem väldigt länge nu och dem är två stora idoler och inspirationskällor för mig. Jag tycker så synd om dem just nu när dem har sån otur med de huset dem köpt, de huset skulle bli deras drömhus men som har blivit deras mardrömshus!
Dem förtjänar mycket bättre.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer