Besök hos tadis!

Då har man varit hos tandhygienisten och tandläkaren för mina visdomständer.
Ringde igår och fick tid 07:10 idag!
Så det var en akuttid.

Ena tanden på vänster underkäken var inflamerat tandkött p.g.a. att tanden är på väg upp och det har blivit fickor vid öppning för tanden i tandköttet där det samlats bakterier. Så dem rekommenderade att jag skulle köpa corsodyl gel (som var slut vid tandläkaren så jag får vänta till apoteket öppnat ock köpa den) och en mellanrums tandborste (som jag köpte där). (Bild finns nedan) Detta gjorde tandhygienisten på mig.

Sen hade jag även en visdomstand på övre raden på höger sida som sticker ut och skaver mot kinden som dem polerade ner nu! Som tandläkare fick göra. Tandläkaren sa även om det inte blev bättre av att dem slipade bort det dem gjorde så skulle jag ringa dem igen och då fick dem så fall dra bort den tanden. 😨
Men de hoppas jag inte att jag ska behöva!

Har aldrig haft problem med mina tänder tidigare efter att jag fick dra ut mina framtänder när jag var lite för att jag blev sparkad av den häst. 😱

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

Oral-B Pro 5000

Har just nu problem med visdomständer som är på väg att växa upp och har så himla ont i hela käften för tandköttet har blivit inflamerat eftersom att jag inte kan komma åt ordentligt med en vanlig tandborste där inne så jag beställde nu en eltandborste för att se om det går bättre!
Den ska ha en funktion i sig med bluetooth som gör att man kan koppla den till mobilen för att få feedback om mina tandborstvaner!
Det tyckte jag låt spännande! 😄

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer