Bakslag

Hej alla fina och underbara läsare!

Jag tänkte att jag skulle skriva om min utmaning och dess bakslag jag fått.

Att vara utmattad idag samhälle känns ganska "normalt" för jag har märkt att allt fler och fler blir och är det. Även på nyheterna och olika sociala medierna (hos kändisar och privatpersoner) har jag läst mycket om utmattning.

Det jag ville skriva om idag är till alla er som har eller varit utmattade, att låt det ta den tid den behövs för att bli HELT friska innan ni kommer tillbaka till verkligheten.
För jag har gjort flera misstag med att jag tycker att jag känner mig bättre och återgår till vardagen som vanligt men lyckas få bakslag på bakslag för att jag fortsatt att köra på i samma tempo som tidigare och tagit på mig alldeles för mycket för fort och de har gjort att jag fått bakslag.

Jag har inte sett mina begränsningar och jag har inte förstått att jag inte är samma människa som jag var innan jag blev utmattad.
Utmattningen för nämligen med sig vissa symtomer som gör att man inte kan bli den "energiska/drivna" människa som man tidigare var.
Man blir mer begränsad och man får lära sig att känna av symtomerna vilket jag själv inte gjorde och det gjorde att jag fick bakslag och blev utmattad igen!
Sen är det ju helt olika på hur man är som person hur bra man rehabiliterar sig, och hur långt utmattningen har gått innan man söker hjälp!
Allas utmattning ser ju olika ut men jag vill förklara hur min utmattning är/var.

Idag känner jag min "frisk" men jag vågar inte hoppas på för mycket för jag är rädd att jag får ett bakslag till för när man minst anar det så kan man vakna upp och inte kunna ta sig upp ur sängen och känna sig helt apatisk!


Men just nu känns jätte bra för jag har gjort en enorm förändring i mitt liv just nu till det bättre.
Så jag tror och hoppas att jag kan hålla mitt mående på en stabil nivå.


Man är ju mer känslig mot yttre förhållanden än vad man tidigare var så jag har verkligen fått lära mig att försöka hantera detta på bästa sätt och försöka stoppa det innan.
Jag är en männska som vill ställa upp för andra så mycket att jag värdesätter andra före mig själv och VILL så mycket att jag inte förstår mitt egna bästa. Jag vill inte belasta andra och ber sällan om hjälp för att jag VILL klara av de själv.
Det har gjort att jag haft svårt att säga stopp och nej till saker jag borde ha gjort.
Men jag har nu lärt mig av detta och ska försöka att bli bättre på det.
För jag vill ALDRIG NÅGONSIN mer hamna i denna situationen jag gjort!

Att vara utmattad och depremerad på samma gång är nog bland de värsta jag upplevt i mitt liv och jag har varit med om en massa traumatiska händelser. Jag skulle inte ens önska min värsta fiende detta!Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

V. 13

Måndag

27 Mars

07:00 - 12:00
Båten ~ Dag (Kort)


Tisdag

28 Mars

07:00 - 13:00
Båten ~ Extra


13:30 - 16:00
Läkemedelshanterings Utbildning

💊


Onsdag

29 Mars

18:00 - 22:00
Båten ~ Extra


Torsdag

30 Mars

Ledig

(Inga planer än)

Fredag

31 Mars

Ledig

(Inga planer än)

Lördag

1 April

Stenungsbaden Boot Camp Challenge

🏆


Söndag

2 April

Ledig

(Inga planer än)


Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

♡ Döm aldrig det du inte förstår ♡

Jag måste bara förklara för er vad mitt motto här i livet är och ett citat jag har med mig överallt på mina sociala medier som är " Döm aldrig det du inte förstår " eller " Döm inte mina val om du inte förstår mina skäl " gillar jag också men använder det inte lika mycket med båda dem två citaten har samma budskap och det är budskapet jag vill förklara.

Jag har som mål när jag möter eller träffar nya människor eller endast hör folk prata om, att inte döma ut personen utan att själv bilda en egen uppfattning om personen och inte låtas påverkas av andra människors bedömning för vi vet aldrig vad den andra personen har för skäl eller orsaker att göra som den gör. Alla har vi olika sätt att agera på olika situationer och att döma någon utan veta VARFÖR är väldigt omoget och dumt gjort. Du vet ju INGENTING om personen förrän du pratat med den och fått en inblick i hur personen är och lärt känna personen på djupet. Alla har vi våra egna strider vi går igenom i livet och alla hanterar olika situationer på olika sätt. Bara för att man inte reagerar på samma sätt som en själv betyder det inte att personen är konstiga eller annorlunda den har ALL RÄTT att vara precis som den vill utan att man ska sätta stämplar på personen och ALLA förändras och utvecklas och det är även viktigt att ha i bakhuvudet att den personen man var för 1 år sedan är kanske inte den personen idag. Alla förtjänar en andra chans att visa att man har förändrats. Kanske inte en tredje eller fjärde men åtminstone en andra.

Det jag vill säga med detta inlägg är att jag vill stoppa alla fördomar och att man ska sluta döma folk på förhand och ge dem en chans att visa sitt rätt jag innan du dömer dem.

Alla är vi olika men bara för att vi är olika betyder de inte att vi inte har något gemensamt, vi alla kämpar för olika saker.

Olikheter är en styrka, för genom våra olikheter LÄR vi oss av varandra!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer