Behöver en personal shopper!

Satt och kollade på " Hjälp, jag har inget att ta på mig " med Caroline Gynning (en av mina idoler) och känner att jag skulle behöva en total makeover i min garderob också! 😂
Men skulle behöva professionell hjälp att hitta min stil för just nu känns den så ute i tiden och så blandad. Undra vad de skulle kosta och anlita en personal shopp som skulle hjälpa mig hitta rätt stil!?
Fick ju det av Robin i present för några år sen men den var ju bara giltig i ett år och jag lyckades aldrig hitta en tid när jag var i sthm få jag bodde på Gotland och jobbade och studerade, så tiden fanns liksom inte. 😯
Men nu skulle jag verkligen behöva det känner jag.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer

Beställt tid för färgning och extensions!

Igår var jag på en hårextensions konsultation på frisör iLux och på torsdag börjar min resa för att få de där super snygga håret jag önskat mig. För det kommer ta lite tid för vi ska börja med att färga mitt hår (Lägga i slingor i utväxten och få bort de gula tonerna i håret) så att jag får de där silverhåret jag önskat för just nu är mitt hår lite flammigt och skiftar i vit och gult på vissa ställen, sen när vi har fått rätt färg ska vi beställa hårextensions som passar färgen jag fått, valde det längsta dem hade alltså 60 cm så det blir så där långt och fint som jag har ett många har.
Dem sa att jag skulle behöva 4 - 5 packet i och med att jag har så tjockt hår, så att de ska se naturligt ut och inte så glest där nere som sist jag hade extensions.

(Bilden är från min gamla hårförlängning!

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer