Min julhelg på gotland.

Nu är de dag för ett ordentligt blogginlägg.
Har inte gjort de över jul nu eftersom att jag varit hemma på Gotland och fart runt till släkten för att hinna träffa alla för vara bara hemma i 5 dagar och dem dagarna hade vi lyckas fylla ut ordentligt.
När vi kom den 23:e så sov vi hos Robins mamma sen tog vi bussen till hemse och där hämtade Robins pappa upp oss till Alva för vi skulle fira julafton där.
På juldagen skulle vi hem till min mormor och äta och fira sen åkte vi in till Visby på kvällen och firade ordentligt hos Robins mamma och åt mer julmat.
På annandag på kvällen åkte vi hem till min mamma och fira med mamma och Tonys barn och barnbarn.
Den 27:onde skjuta vi in Robins pappa, Karin och lillasyster till båten för dem skulle till Teneriffa den 28:onde.
Så efter vi skjutsat dem så åkte vi hem och packa och fixa i ordning oss för att sen åka vidare till mormor för lite lunch och fika. Sen tog vi bussen in till Visby till Robins mamma och han med att köpa ett nya skor för att mina stövlar jag hade med mig hade gått sönder.
Sen den 28:onde så var de bara att göra sig i ordning igen och han med att gå en snabbis på stan innan vi åkte ner till båten. I Oskarshamn fick vi vänta i 1 timma innan bussen till Kalmar gick och väl framme där så gick vi till hotellet. Sen på måndagen så var de frukost på hotellet som gällde sen fixa i ordning sig igen och sen checka vi ut och gick till tåget. Väl hemma i Mölnlycke så packade jag upp all packning och sen var de bara till att däcka lite och idag är de jobb son gäller. Hahaha. Har haft fullspäckat schema men de har varit underbart att komma hem och hämta lite energi.

Nathalie Johansson Funck

Gillar

Kommentarer