Her kommer en oppdatert versjon av mitt nest første blogginnlegg om plassering, vertfamilie og skolen.


Hvor skal jeg bo?

Jeg skal bo i en by som heter Manistee, og ligger i en av de nordligste statene i USA, Michigan. Manistee har ca. 6200 innbyggere, og er mest kjent for casinoet Little River i utkanten av byen. Siden byen har relativt mange innbyggere i forhold til tettstedene som ligger rundt, er det flere ting å finne på. I hovedgata finnes det blant annet flere restauranter, butikker, et teater og en kino.


Hvem skal jeg bo sammen med?

Jeg skal bo hos en utrolig hyggelig familie bestående av mor Ann på 46 år og far Scott på 47 år. Ann har to sønner og Scott har en sønn og to døtre fra tidligere ekteskap, men vfars (vertsfar Scott) yngste datter er den eneste som fortsatt bor hjemme. Hun var ferdig på high school i vår, og jobber nå på KFC. Ellers har vmor og vfar tre barnebarn, og fjerde på vei!!

I tilleg til meg, skal vfamilien (vertsfamilien) min ta i mot en til utvekslingsstudent. Hun heter Phufa, er to år yngre enn meg og kommer fra Thailand! Jeg tror og håper at det blir utrolig spennende å bo sammen med en annen utvekslingsstudent. På den måten vil jeg både få lære mer om den amerikanske kulturen og den thailandske kulturen! Jeg tror også at det blir fint å bo sammen med en annen utvekslingsstundent fordi vi da alltid har hverandre å dele både oppturer og nedturer med!


Hvilken skole skal jeg gå på?

Skolen jeg skal gå på heter Onekama High School. Skolen er ikke blant de største, så i følge vmor er alle på skolen som en stor familie! Skolen tilbyr mange bra fag, og alle de "obligatoriske" high school aktivitetene! De har både soccer (vanlig fotball) og amerikansk fotball, cross country (løping), baseball og basketball. I tilleg til disse aktivitetene setter de også opp forestillinger og musikaler :)


Jeg gleder meg utrolig mye til å reise over Atlanterhavet for å bli en del av lokalsamfunnet i Manistee, til å bli kjent med vfamilien min og til å starte på Onekama! Det blir så utrolig bra!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments