Jeg innså nettopp at jeg ikke har skrevet en oppdatering på en måned. Tiden her går så utrolig fort! Å bo og å leve er borte er nesten som å være i en liten, strengt tatt ganske stor, boble. Siden forrige update har det skjedd veldig mye; skader, cross country og teater er blant dem.


Cross Country sesongen har nå pågått i ca. to måneder, men pågrunn av en ankelskade har jeg ikke fått oppnådd det jeg ønsket med sesongen. Etter kun et par uker som xcountry-løper pådro jeg meg en skade i ankelen under et løp som førte til at jeg neste løp tapet ankelen min, uheldigvis litt for hardt. Det førte til at jeg mistet blodtilførselen i høyre fot halvveis ut i løpet. Om det har noen sammenheng med det doktoren fastslo er det ingen som kan si helt sikkert. For to uker siden var jeg på sykehuset for å sjekke skaden, men siden den kun oppstår under løp, besluttet vi at legen skulle komme på lørdagens løp. Etter løpet fastslo han at det var en nervekompresjon i ankelen. Rehabiliteringsprossesen blir nå tøying, styrke og ultralyd et par ganger i uka. På grunn av denne skaden og en gammel kneskade er jeg nå ute resten av sesongen, men jeg har fått beksjed om at jeg kan være med på basketball til vinteren fordi belastningen ikke er like langvarig. Jeg er veldig takknemlig for å være en del av dette laget! Både jentelaget og guttelaget er utrolig flinke! Begge teamene vant divisjonligaen, vi har vunnet mange av racene vi har deltatt i, vant regionals denne lørdagen og begge lagene har kvalifisert seg til state finals neste helg.

Da jeg var på et xcoutry løp for noen uker siden fikk jeg melding om et teaterstykke som skulle settes opp på det lokale teateret i byen. De skulle ha audition to dager senere, men heldigvis for meg krevde de ingen forberedelser. Da jeg møtte opp på audition fikk jeg utdelt manuset til A Tuneful Christmas: A Christmas Carol. Vi ble delt inn i to grupper, den ene gruppa sang og den andre danset. Deretter samlet vi oss for å begynne selve auditionen. Og av en eller annen grunn besluttet regissøren at det ville være en god ide å la den norske utvekslingsstudenten og den minst erfarne personen tilstedet begynne. Først spilte jeg ut rollen til forloveden til Scrooge, så juleånden fra fortiden og avsluttet auditionen med å synge en julesang jeg kun har hørt et par ganger. To dager senere fikk jeg meldig om at jeg hadde fått rollen som juleånden. Vi har øvelse hver mandag til torsdag, men siden jeg ikke er med i hele stykket, kun blokk 2-16, trengte jeg ikke være tilstedet forrige uke. Forestillingene er ikke før første helg i desember, men vi har allerede begynt å få det til ganske bra!

I går var jeg på det som mest sannsynlig er min siste fotballkamp. Selv om jeg har fått spillet forklart hver kamp, henger jeg fortsatt ikke helt med på hva som foregår på banen. Det er allikevel veldig gøy å vøre på kamp på grunn av High School Spiriten og fordi det er veldig sosialt. De aller fleste fra skolen kommer på disse kamepene, så det er veldig gøy. Forrige fredag spilte vi siste kamp for sesongen, og vant 54-18. I går spilte vi playoffs, og vant 58-18, så nå venter tøffere motstand neste helg.

I dag dro jeg, Ann og Phufa til rundt om kring for å ordne litt forskjellige greier. Først dro vi til Bemzie Central, skolen vi opprinnelig skulle gått på, for å se laget mitt løpe regionals. Etter løpet dro vi for å se på noen store, utskårede gresskar som dere kan se bilde av under. Vi hadde egentlig større planer, men på grunn av ekstremt dårlig vær måtte vi droppe det. Vi dro heller hjem for å lage mat til Halloween festen for utvekslingsstudenter i morgen.

Kommer forhåpentligvis et nytt innlegg om bare et par dager, om Halloween og bursdag, så da er det bare å følge med!


- Nathalie

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments