Hei dere! Siden det nå kun er én måned igjen til avreise, tenker jeg det er greit med en liten oppdatering.


Studentreporter for Explorius.

For noen uker siden sendte Explorius ut en mail hvor de søkte studentreportere. Blandt disse studentreporterne søkte de noen som skal vlogge og noen som skal blogge om året som utvekslingsstudent. Jeg sendte inn en søknad, og forrige uke fikk jeg beskjed om at jeg var blandt de få som ble valgt ut som reportere. Gjennom utvekslingsåret skal jeg levere ett blogginnlegg i måneden med mininum tre bilder av god kvalitet. Disse innleggene skal publiseres på Explorius sine hjemmesider!

Selv om jeg skal skrive et månedlig innlegg til Explorius, kommer jeg til å oppdatere bloggen oftere enn som så :)


Innkjøp av kamera.

Siden jeg skal være studentreporter, bestemte jeg meg for at det kunne være en godt idé å kjøpe et ordentlig kamera. Noen dager etter jeg tenkte tanken, fikk jeg melding av ei venninne som lurte på om jeg ville kjøpe et speilreflekskamera av henne siden jeg skal til USA. Jeg fikk et godt tilbud og måtte jo si ja til kameraet. Med på kjøpet fikk jeg også kameraveske, et objektiv og fem minnekort; ett 1GB, tre 2GB og ett 32GB.


Stipend fra Lånekassen.

I forrige innlegg skrev jeg om støtten vi kan søke om fra Lånekassen. Nå har jeg fått svar på søknaden min. Denne støtten vil hovedsaklig bli brukt til å betale selve programprisen, men deler av støtten vil også bli brukt på andre ting som lommepenger og klær knyttet til skolen min.


Kontakt med andre utvekslingsstudenter.

Jeg har den siste tiden knyttet kontakt med flere andre utvekslingsstudenter fra ulike steder i verden. Gjennom en internasjonal gruppe på Facebook har jeg fått kontakt med tidligere, nåværende og fremtidige utvekslingsstudenter. På Snapchat snakker jeg daglig med studenter fra blant annet Italia, USA, Sør-Afrika, Thailand, India og Honduras. Å kommunisere med tidligere utvekslingsstudenter gir et unikt og ærlig inntrykk av hvordan året er i sin helhet. Jeg har også fått vite hvilke høydepunkter og nedturer de hadde hatt.

Flere av oss fra Norge som skal til Michigan med Explorius har allerede fått god kontakt, noe jeg tror vi kommer til å ha stort utbytte av når vi alle begynner året vårt i USA. Vi har også snakket om at vi må få til en tur til Chicago eller Detroit, så vi får se om vi får det til i løpet av året!


Tenk at om kun én måned sitter jeg på flyet til USA, til New York City og til mitt livs år! Jeg klarer enda ikke forstå hva jeg snart skal begi meg ut på, men jeg er overbevist om at det kommer til å bli helt fantastisk!

Gleder meg til å dele denne utrolige opplevelsen med dere!!Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments