Upps varit borta i några dagar nu men finns faktiskt lågiska förklaringar 1. Jag har jobbat massor 2. Jag har dragit på mig en fet förkylning och 3. Mitt i alöt detta har jag flyttat med! Så tiden har inte riktigt funnits till... Inne på 3 dagen i nya lägenheten och inte ens haft tid till att packa upp.... Så rummet får ni se inom en snar framtid när det är fixat.
Men vad händer idag då? Just nu är jag barnvakt åt lillebror och försöker överleva förkylningen sen vid 2 väntas jobb fram till klockan 19 och efter det blir det väl bara hem och äta och sova för imorgon börjar jag tidigt.
Näää nu ska jag käka lite och knapra Ipren så jag överlever dagen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag väntad bara jobb och ett riktigt skit pass med enligt mig 14.00-19.00... Tar upp hela dagen men det är ju pengar så det blir toppen. Så idag händer inte mycket men sånna dagar får man ta med, men nu ska jag käka lite lunch och tat lite lugnt innan jag måste gå

Likes

Comments

Så skönt att få ligga i sängen igen, efter jag skrev sist har jag hunnit möta upp Fredrik, myst, lagat mat och diskat. Nu väntas tv och mys innan det är dags att sova, imorgon är det jobb igen så måste vara utvilad, dock börjar jag 14.00 så får sovmorgon
Näää nu ska jag njuta av att ha pojkvännen hemma igen och sen sova
(Ja mitt bord är stökigt men palla packa ner smink när det ändå ska upp dagen efter)

Likes

Comments

Hemma igen efter en liten stund i söderköping och smultronstället, lite överskattat är det nog allt men gratis glass tackar man ju inte nej till, nä nu ska jag väl vänta in fredrik sen tror jag han skulle göra mat

Likes

Comments

Kan en morgon börja sämre? Först kommer mamma in och väcker mig precis när the big plottwist of my dream ska ske.... Så hoppar jag in i en dusch och när jag ska sätta mig o sminka mig blir basen cp ful... Min hy blev skit torr fast jag precis smörjt och efter det inser jag att min favorit ögonskuggspalett har gått sönder....

Asså nej på denna morgon, men igår iaf så träffa jag upp Fredrik efter jobbet så gick vi in till staden o käka lite oså, sen hämta hans kompis mamma upp oss så åkte vi o handla lite virke och drog hem till henne där vi baka paj och Fredrik byggde ett litet hus till deras kanin.

Dagens planer verkade bli att vi ska till smultronstället så det blir ju gött, men sen måste jag hem och städa osv.

Likes

Comments

Hade en sån underbar kväll med massa mys igår. Så glad att ha min älskling tillbaka, men var tvungen att lägga mig skapligt för nu är det jobb som gäller i några timmar. Skulle helst skippa det och ligga kvar i sängen o mysa men det går ej så hoppas på att timmarna flyger förbi

Likes

Comments

Idag väntas jobb och härlig återförening plus ny familjemedlem, sitter nu i bilen påväg till djuraffären för att köpa massa grejer till den nya familjemedlemmen som kommer hem ikväll med Fredrik! Åhhh vad jag längtar inte träffat Fredrik på 3 veckor!!!!
Så idag kommer nog jobbet gå fort och en underbar kväll väntas!

Likes

Comments

Detta var då ett bra jäkla tag sen, hunnit ta studenten och allt, livet har tagit stormsteg framåt och jag närmar mig vuxen livet mer och mer, men börjar faktiskt sakna det här med att blogga, vet inte riktigt vad som hände sist allt jobb uppåt i landet tog upp all min tid i 2 veckor och bär jag kom hem kom detta i bakgrunden.
Men nu är det nya tider och nya tag, inte för jag gör mer än att jobba och sova för tillfället så kanske jag kan få ner något intressant här.

Likes

Comments

Då va 10 av de ca 14 timmars resan gjord och nu stannar vi för dagen o sover på hotell i Ö-vik över natten och fortsätter till Piteå imorgon och på onsdag börjar jobbandet. Inväntar den siste innan vi sätter oss och äter lite mat!


Likes

Comments

Ligger i sängen o väntar på att mamma ska sluta så ska vi åka o bada njuta av värmen lite. För imorgon blir det en heldag av packning då jag inte börjat packa till något av de 2 sakerna jag ska packa till. Drar ju till piteå på måndag o då måste allt va klart så har lite att göra!


Likes

Comments