SMINK/SKÖNHET



Idag kom min första leverans av glossybox, som jag längtat! Är redan förälskad och undrar varför jag inte gått med i det tidigare. Denna månad bestog boxen av Duschtvål från love and toast, färglinser med tillhörande vätska och etuiet och man fick byta färg om man ville men tror dom här blir bra på mig då det var blå/gröna linser, ett grå/silver nagelack från nails inc, munskölj från brilliant smile, en god handtvål och choklad från geisha. Nu ska bara alla produkter testat men tror det är superbra grejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

VARDAGSLYX



Så här mysigt har jag och sambon haft det nu på morgonen, det är inte varje dag man unnar sig frukost på sängen och detssutom vänner på tv:n men idag var en sån dag. Sitter faktiskt fortfarande och slöar där men tänkte ta mig upp nu för att sätta på mig träningskläderna och ge mig ut på en powerwalk med bästa vännen. Tänkte även svänga förbi affären påvägen hem för att hämta ut min allra första glossybox, lycka!

Likes

Comments

ALLMÄNT





En mysig dag med en träff med Elin på spicyhot, maxi med Emme, temys hos mig och nu på kvällen har jag hunnit med träning med syster. Vi såg faktiskt ett stjärnfall påvägen hem idag, as häftigt var det!

 

Nu: soppa och mys framför tv:n


Likes

Comments

ALLMÄNT

Bjussar på en ansiktsbild nu innan jag drar iväg och träffar Emme samt Elin som är på besök här i stan men som vanliga fall bor i Kiruna, ska bli riktigt kul! In och kika på hennes blogg vettja.

Likes

Comments

OUTFITS

Hej finisar! Vad kul och se att ni fortfarande kikar in här trots att jag är typ sämst på att uppdatera men jag lovar det ska bli ändring. Idag invigde jag alla fall min färgglada mössa i Linköping. Jag och Emme åkte dit efter mitt jobb och va en sväng på Ikea samt fikade hos Idas syster som bor där. Nu på kvällen har jag hunnit med både lägenhetsvisning och träning, skön kväll!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Bjuder på lite bilder från instagram i brist på annat sålänge. Har ärligt talat ingen större blogglust men den kommer nog tillbaka, sålänge slänger jag in lite inlägg när jag känner för det. Har alla fall bestämt mig för att fota lite mer då jag är ganska dålig på det trots att jag har en bra kamera. Känner mig lite hängig idag så nu ska jag fortsätta mysa med min sambo.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Ja just nu är det mycket som pågår i mitt liv med två jobb där ett av dom är nytt, lägenhetsvisningar, träning och lite så. Idag var första dagen på mitt nya jobb då vi hade jul kickoff och gick igenom massa saker, så nu är det mycket nytt för mig att ta in men samtidigt väldigt kul och jag är så glad att jag fått den här chansen. Men jag måste säga att jag längtar till min och Jockes resa till Egypten i februari så jag får vila upp mig ordentligt.

 

Nu ska jag städa undan lite här hemma innan det är dags att hoppa på ett pass på mitt vanliga jobb.

Likes

Comments

MINA KÖP

Dessa två ting fick jag med mig hem från stan förut, halsbandet köpte jag på cubus då det var 30% på alla smycken och mössan är från gina. Kul med lite färgglatt!

Likes

Comments