MINA KÖP


Finfina svarta virkade shorts från h&m, betalade endast 188 kr för dom. Om ni uppger koden 1304 på h&ms hemsida får ni 50 kr rabatt. Dom här ska deffinitivt med i resaväskan till USA om 1,5 månad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNT


Bild från när vi åt glass förra veckan!


Ja idag ni har det inte hänt mycket, varit på pizzahut och käkat buffé med sambon och kört ett danspass på friskis med mamma. Sticker snart iväg och jobbar natt, roligare än så blir det inte!

Likes

Comments

ALLMÄNT


Snart är den här underbara kameran min! Var ju som sagt och testade den lite på mediamarkt igår och den tar så grymt snygga kort, och så är den ju så liten och bra med. Om ni har några erfarenheter om den får ni gärna dela med er. Vill ju helst av allt sälja av min kamera jag har nu och den ligger fortarande uppe på blocket, har nu sänkt priset på den till 3500 kr med en stor blixt som tillkommer, så hör av er om ni är intresserade på nattagu88@hotmail.com.

Likes

Comments

OUTFITSEn enkel outfit från idag! Har varit iväg på mediamarkt och klämt och testat en kamera jag så gärna vill ha men snart hoppas jag att den är min. Hann även förbi myrorna en sväng men hittade inget! Nu sticker jag iväg på skivstång, ska bli såå skönt att få ta i lite.

Likes

Comments

MODE/INSPIRATIONBlir allt lite sugen på att par av dessa snygga skor från asos. Det är ju även väldigt fint med blommor på kläder!


Och hörrni, glöm inte följa mig på instgram där jag uppdaterar betydligt oftare än här. Nattagu heter jag där!

Likes

Comments

ALLMÄNTHej guys. Sitter och ser på Sveriges mästerkock efter att ha varit och firat sis hos pappa! Grillen står redo för korvgrillning här hemma för första gången. Hoppas ni haft en bra dag

Likes

Comments

OUTFITSIgår så jag ut såhär. Idag ser jag betyldigt mer sliten ut, jag vaknade (hör och häpna) kvart i 2 haha asså är man trött då eller? Ja inte så konstigt att jag hatar att jobba natt. Vi ska alla fall sticka iväg och handla nu, sen blir det powerwalk med Lelle och efter det fira syrran! Ha en fin dag.

Likes

Comments

SMINK/SKÖNHET1. lucky lips 2. sweet kiss. Älskar båda mina nya läppstift från ginas sminkkollektion, läppstiftälskare som man är kunde jag inte låta bli att klicka hem dom.

Likes

Comments