ALLMÄNT


Ikväll har jag umgåtts med mina fina vänner Ida och Lelle hemma hos Ida. Druckit te, sett top modell Sverige och pratat. Så mysigt med sånna kvällar mitt i veckan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

OUTFITSDagens detaljer


Har varit inne i stan på dan idag och fikat med Madde, alltid lika trevligt. Och som vanligt ska jag hitta massa snyggt på stan, både till hemmet och i klädväg. Nu kurrar magen så nu ska vi åka och hämta hem mat från woktime!

Likes

Comments

MINA KÖP


Har ju glömt visa er min haircuff jag köpte för någon månad sen, den kommer från h&m och kostade 49 kr tror jag. Men jag vill som många andra ha en i silver också, så hojta gärna till om ni ser nån!

Likes

Comments

ALLMÄNT


Jag har varit igång med träningen ett bra tag nu, har dock inget gymkort än men jag går powerwalk 3-5 gånger i veckan och tränar med hantlar + andra övningar hemma. Har faktiskt gått ner 3 kilo så det känns jätte kul! Häromdagen började jag även med att byta ut två mellanmål med nutrilett chokladshake, och jag tycker dom är riktigt goda och smidiga, speciellt för mig som jobbar så kontisgt men ändå vill äta minst 4 gånger om dagen. Det ska bli spännande och se resultatet sen när jag druckit upp dom, fick mammas också så jag har en held del nu. Nu är jag alla fall grymt taggad för träning innan vi drar iväg till Usa, vill ju kunna äta med gott samvete där.


Lite träningssnack såhär på morgonkvisten, tränar ni något? Nu ska jag fortsätta dricka upp mitt te sen ta en powerwalk innan frukost. Hörs lite senare!

Likes

Comments

OUTFITS
Såhär har jag sett ut idag när vi firat mamma, grattis bästa! Jag bara älskar min kjol som jag köpte på monkis rea för hundringen. Nu är vi hemma och har myst ner oss i soffan och ska snart sätta på oc, en riktig myssöndag!


Hoppas ni haft en riktigt bra helg finisar.

Likes

Comments

MODE/INSPIRATION


1. Invigde min nya fina väska igår när vi var på middag och spelkväll hos mamma 2. Här ser ni också lite av jeansen som jag satt och fixade i fredags.

Likes

Comments

MODE/INSPIRATIONDet här satt jag och pysslade med igårkväll, köpte sandpapper innan jobbet och sen var det bara hem och börja. Jobbigt var det minsann. Byxorna har jag på mig idag så det kommer förmodligen en dagens sen!

Likes

Comments