ALLMÄNT


Har haft en supermysig kväll såhär sista "vårdagen" ja för imorrn är det ju faktiskt sommar på riktigt, men den har ju tjuvstartat idag då det har varit stekande hett även när det har blåst, underbart! Har lite fler fina bilder att visa men det tar vi en annan dag. Nu är det tvkväll som gäller, hoppas ni har en mysig tisdag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

MINA KÖPDen här snygga klänning från h&m fick jag för endast 40 kr, dels var den nedsatt till 100 kr sen var det 10% rabatt på det och så hade jag 50 kr i en check där, hur bra? testade den faktiskt precis när den kom in och tyckte att den var jätte fin. Den blir nog super till sommarens festligheter!


Påtal om sommar så har jag precis bokat in en helg i Göteborg för mig, Jocke, Lelle och hennes pojkvän, det blir nog jätte mysigt! Nu sticker jag iväg på en liten utflykt i skogen med mamma och dom, det blir grillning och promenad med Donna, vädret är ju alldeles underbart.

Likes

Comments

RESOR
1. Första kvällen påväg till en bar 2. Coolt hus i Nottinghill 3. Rolig bil 4. Ett litet vinavbrott efter allt gående 5. Fontän i Kensington garden 6. Jocke 7. vilostund på en bänk i parken
  • Filed under: RESOR

Likes

Comments

ALLMÄNT


Bild från igår


Veckan har börjat himla bra tycker jag, först lite sol på balkongen tills det började blåsa för mycket sen inhandling av fina blommor som nu är på plats. Sprang även in på h&m en snabbis efter att jag skjutsat Jocke till jobbet och där inne gjorde jag världens fynd, Ni ska få se!


Sen har jag fått veta att jag är ledig vissa datum i sommar jag som hade hoppats att få va ledig på, åh längtar! Nog pratat om det, snart sticker jag till jobbet för nattjobb så ha en fin måndag.

Likes

Comments

OUTFITSHär ser ni hela outfiten från igår, både skärpet, linnet och skorna är från primark i London. Hade inga förhoppningar när jag gick in där eftersom dom mest har snygga basplagg men oj så mycket färgglatt och fint dom hade, perfekt eftersom det är så billigt också.


Nu blir det solning på balkongen för att sen göra ett avbrott och handla lite fina blommor att ha där ute!

Likes

Comments

OUTFITSIdag kör jag på färgglatt, det är ju morsdag och allt så jag ville va lite fin. Både skärpet och linnet köpte jag i London, hela outfiten får ni se lite senare!


Jag och Jocke har hunnit med en lunch på stan bestående av bakad potatis, lite kik på stan samt så har våran pärla fått sig en omgång i tvätten så nu är den skinande ren igen, tyvärr syns ju vart ända litet dammkorn på den eftersom den är mörkgrå så det gäller att underhålla den. Hoppas ni har en mysig morsdag och att den är full av kärlek, vi ska på middag hos mamma om nån timma. Ha det fint

Likes

Comments

MINA KÖP


Här ser ni en bättre bild på min halsring jag köpte i London, gillar hur den ser ut där framme. Från h&m kommer den! Nu fattas det bara en silvrig också men jag tror jag vet vart ifrån jag ska beställa en.

Likes

Comments

ALLMÄNT


Hej finingar! Hoppas ni har en underbar lördag, själv har man jobbat till 19.00 och efter det blev det hämtmat från spicy hot, mumma! Eftersom det är fotboll ikväll så är jag själv hemma, men en mysdag med sig själv är väl inte fy skam det heller det händer ju inte allt för ofta så det gör inte så mycket!


Nu ska jag fortsätta min kväll med tvn och datorn men vi hörs imorrn, trevlig kväll!

Likes

Comments