Header

​8. Bästa julfilm?

Jag vet inte om jag kan säga att det är den bästa julfilmen, men det är en film som alltid går hem hemma hos mig. Det är något speciellt med den, nämligen, 'Tomten är far till alla barnen'. 
Den är ju väldigt mysig, så det får bli mitt svar i dagens lucka.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Buonasera!
Nu sitter jag och tar en paus i allt packande, att det ska vara så tråkigt att packa, och jag måste erkänna att jag packar och har en klump i magen, som tur är finns alltid Rom kvar! Nu till något roligare, igår var nämligen jag och Erik på opera och såg en opera av Wagner, Tristan och Isolde, den höll på i fem timmar, så lång! MEN så fin och bra, jag älskar verkligen livemusik och det är härligt att känna att jag skaffar mig kunskap om en annan typ av musik som jag fortfarande vet väldigt lite om, det var en fin kväll med andra ord.
Nu ska jag fortsätta med att packa och sedan kolla på någon bra film!

Puss
NathalieFranzén

Här kommer lite bilder från igår, kolla hur vackert operahuset är!!

Likes

Comments

​6. Favorit jullåt?
​Hm, denna var svår. Jag älskar nästan all slags julmusik och ska jag vara ärlig så brukar jag bara skriv in 'julmusik' på spotify, haha!7.Vad har jag önskat mig i julklapp i år?
I år i julklapp har jag önskat mig pengar! Jag vet detta är jättetråkigt, men, eftersom Erik och jag ska flytta så vill vi  kunna köpa det vi vill ha! Och så önskar jag mig massor av kramar!! Och så kanske jag kommer lägga till något på listan, vi får se!

Likes

Comments


Ciao! Nu var det någon dag sedan jag skrev något här, jag menar något mer 'personligt', även om jag inte har jättemånga som läser, så vet jag några! Så nu tänkte jag ge er ett tips, vissa av er vet säkert redan om detta, men om inte, kolla hit!
I fredags gick Erik och jag ut tillsammans med två vänner och då hade jag igen beslutångest över klädval, men då tog jag Eriks vita skjorta, vände den bak och fram och kolla så fint det blev, jag älskar när man kan 'förvandla' basic plagg till något helt annat! Det var ett sent tips från mig, nu ska jag sova eftersom mina ögon går i kors!

Buonanotte!
NathalieFranzén

Visst är det fint med selfies i spegeln, haha!

Likes

Comments

​5. Bästa julkalendern? 

Hm, detta är en svår fråga, men jag måste nog ändå säga att 'Sunes Jul' är min favorit! Den kan man alltid damma av och kolla på, jag tröttnar aldrig. 

Likes

Comments

4. Snö på julafton eller inte?

Denna fråga är enkel för mig, snööööö! Om man bara kunde få bestämma över vädret!

Kolla så otroligt vackert och mysigt!

Likes

Comments

Hej, det blir ett sent inlägg idag, jag hade en jättetrevlig kväll igår och idag har jag bara försökt att njuta av sista lördagen här i Rom! 
Här kommer lucka nummer tre: 

3. Bästa julgodiset

Detta kanske låter konstigt, MEN jag älskar att äta paradisask på julafton, Jag vet att det inte är speciellt julgodis kanske, men för mig är det verkligen julgodis! 

Hörs imorgon, buonanotte! 
NathalieFranzén

Likes

Comments

Andra december idag, här skiner solen och det ganska svårt att förstå att det är december redan, men fick en bild på all snö från mamma och det ser så mysigt ut hemma, och nu är det bara en vecka innan vi åker hem, mys!

2. Julbild på mig när jag är liten.

Bjuder på två bilder från en julafton hemma hos min mormor.

Likes

Comments