Då var det äntligen min tur att bli lite höstfräsh, 3,5 månad sedan sist haha. Man gör alla andra fina i håret varje dag men glömmer bort tiden för sig själv tyvärr men idag fick vi tid till det med en massa mysigheter, AW-lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken härlig dag jag har haft idag. Var ledig idag då jag jobbade i helgen. Tanken var att ta en sovmorgon men kunde inte somna igår, somnade runt 02.00 och vaknade klarvaken vid 07.20 så det var bara att gå upp.
Åt frukost framför Nyhetsmorgon medan elektrikern var uppe på övervåningen och fixade.

När han var klar vid lunch så åkte jag ut till stallet. Nelli vaccinerades igår så vi tog en mysig skrittrunda, stora framsteg från sist då hon tycker det är väldigt läskigt att vara utanför ridbanan. Mycket nerv i den tjejen. Hon skötte sig helt okej och jag är nöjd faktiskt, vi kom runt utan en massa bråk.
Var klar runt 16.00 tiden och då åkte jag hem till mina föräldrar och gick en promenad med min fina lilla mamma längs havet, så mysigt och väldigt längesen jag hade varken tid och ork för det. Skönt när energin börjar komma tillbaka igen, har saknat mig själv.

Nu har jag precis lagat mat till mig och J , blev kassler i ugn. Vi ska nog ta och se ett avsnitt av en serie och sen hoppa i säng för imorgon väntas det jobb igen och stallet på kvällen, hörs imorgon!

Likes

Comments

Yes ni hörde rätt, jag har verkligen varit den sämsta av dom sämsta med att uppdatera här trots att jag skrev att jag skulle ta tag i bloggen igen. Men tiden har verkligen inte funnits där.

Jag är ju färdigutbildad frisör nu, och börjat jobba på studio kalufs i Stenungsund. Trivs som fisken i vattnet men ska ta det mer i ett enskilt inlägg hade jag tänkt.
Sen har det varit mycket annat runt om kring, jobb stall träning osv. Så tiden har liksom runnit iväg. Men jag har massa härliga inlägg som väntar så håll utkik mina trogna läsare - i'll be back.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson