Nu har han sett mig gråta varma ledsna tårar som kom fram när jag visade min rädsla för honom. Han kysste bort dem envist och han höll mina händer och någonstans i allt det osäkra, kändes han plötsligt så säker. Som att jag ju inte vill vara någon annanstans men i mitt huvud spökade rädslorna som aldrig förr, och jag bad en tyst bön som sa: snälla snälla låt den ärlighet jag kräver så hårt, säga det jag vill höra.

Och den gjorde det. Han gjorde det. Han sa det till mina ögon, till min hals, till mina läppar och till mitt hjärta. Han fick se mig naknare än någonsin förr och kanske skrämde det honom. Kanske gjorde det honom säkrare, kanske mer trygg. Det kanske sa mer om mig än jag ville. Jag vet inte och jag bryr mig än mindre. Han får så gärna se mig, verkligen se mig. Allt med mig, allt skratt, alla tårar, tystnaden som finns i mig ibland. Viljan att vara ensam ibland. Helt ensam eller ensam med honom.

Jag har varit nära hans hud, dragit fingrarna genom det raspiga skägget och jag har drömt mig bort med kinden mot hans rygg. Jag har räknat tiden med fingrarna mot hans kotor. Känt livets renaste form med hjälp av hans andetag. Jag har skrattat åt livets ironi när havet stormat i bakgrunden. Jag har lyssnat när han yttrat sina tankar. Jag har lyssnat när han är tyst. Jag har sett den blicken han ger mig och förstått mer av den än hans ord.
Om jag legat i dvala är det nu jag äntligen vaknat upp och varenda detalj omkring mig känns riktig. Mina sinnen har förstärkts och min uppskattning åt livets mirakel märks som aldrig förr. Jag gömmer mig inte i mitt skinn och jag har slutat be om ursäkt för att jag är jag. Allt för att han såg på mig, höll min hand under ett bord, såg in i mina ögon genom andra sidan av ett rum. Han påverkar mig på så många nivåer av mitt liv att jag tappar kontrollen av vad som är sant eller överhuvudtaget äkta. Men det gör ingenting. Med honom är det allt eller ingenting hela tiden. Han gör att jag vågar leva, vågar lyssna på livet, vågar chansa och ha allt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Före:

Efter:

Herregud vilken dag jag har haft.

Har hunnit med jobb, träffat mina föräldrar och druckit kaffe på verandan i solen. Har vart på Apoteket och köpt " kolla masken " till Gines, fixat allt i stallet och nu har jag städat här hemma. Tagit mig en dusch precis och nu väntar jag på att Jens ska komma hem med sushi. Perfekt lördag.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Precis gjort klart allt i stallet. Var och köpte strö och lusern förut innan jag åkte hit då det tagit slut. Fyllt vatten, gjort höpåsar, kraft, mockat, lagt in nytt strö. Nu är det fint igen.
Gines fick vila idag då han har tappat 1 sko till så nu har han tappat 1 fram och 1 bak, tur att hovslagaren kommer
Imorgon.
Vet inte vad det var med hästarna förut men lägger upp en video sen när jag kommer hem, dom hade världens damp, tror det kan vara lite vårkänslor kanske? - så håll ögonen öppna för ni kommer skratta.

Nu ska jag plocka upp min syster och köra hem henne då det inte går någon buss. Sen ska jag åka och handla lite mat och åka hem, städa, laga mat och vänta på Jens. Sen blir det soffan och tv för jag är såå trött efter allt idag.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson