Herregud vad jag har skrattat idag, kan börja med att säga att vi har fått ställa Gines i en hage vid stona då valackerna busar lite väl hårt och lekfullt just nu och en av dom är nu halt. Fick dela av en liten bit av stonas hage, så han går fortfarande i en lagom stor hage. MEN vad jag har skrattat idag alltså - stona är så brunstiga att dom inte vet vart dom ska ta vägen, rinner efter dom hela tiden, står och trycker upp sig mot strömtråden mot Gines och är helt sjukt sugna hahaha. Fyra av sex ston är brunstiga liksom, snacka om sammansvetsad cykel hahaha! medans dom andra två är svin sura och attackerar Gines hela tiden och G vet inte vad han ska göra, han fattar ingenting, står och luktar och bara " hallå, vad vill du att jag ska göra? ska jag klia dig? ska jag dra i täcket? hallå säg vad vill du? " HAHAHA så söta att jag dör. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Idag har jag och Emelie eldat upp lite saker i stallet, trasiga täcken, trasiga boots grimmor mm. Stod där och tänkte " BRINN NU DIN JÄVEL " och kollade på mina två trasiga täcken. 

Likes

Comments

Jag ångrar alla gånger jag låtit saker vara och gått vidare utan att låtsas som det funnits, att jag förlåtit folk som gjort något. Som jag aldrig borde ha förlåtit, att jag accepterat för mycket och tagit emot för mycket skit. Från och med nu, tänker jag inte förlåta någon som skadar mig, och jag tänker stå upp ÄNNU mer för vem jag är, för vad jag tycker och för hur jag tänker. För det finns ingen som kan säga hur du ska vara, hur du ska tänka och vad du ska säga. Hur du ska reagera eller vad du ska känna. Det är ingen som kan bestämma det förutom du själv, så stå upp för dig själv, för dina åsikter och vad du tycker, för det är viktigt att inte låta folk trampa ner dig, jag tänker inte låta mig bli mindre  än jag redan är. 

 

 

Likes

Comments

Idag fick jag en SÅ bra känsla, gines var såå fin! Pigg och framåt, lyssnade på mina signaler och ville arbeta, kändes lätt i rörelserna och var väldigt luftig i stegen. Denna känslan kommer jag flyta på ett bra tag. Min lilla stjärna. Fixat allt i stallet och nu ska jag åka och jobba kväll, mysig söndag.

Likes

Comments

Haft en sån härlig påskafton, stallet imorse och myste runt med gines, köpte nytt täcke till korven och så massa gos.
Vart hos min svärmor på påsklunch och sen åkte jag och Jens hem till mina föräldrar på påskmiddag, så nu ligger vi i soffan helt utslagna och lite matkoma tror jag haha, ha en fortsatt trevlig påsk.

Likes

Comments

 

Vad behöver du mest just nu? En utlandsresa.

Vad tror folk om dig? Att jag är en tjej som har det väldigt lätt. Ni skulle bara veta. 

Brukar du skratta för dig själv? haha oja. 

Vatten eller läsk? Alltid vatten. 

 

Kramar eller kyssar? Beror helt på, får nog svara båda alternativen. 

 

 

Vad gör du just nu? Skriver detta inlägg samtidigt som jag väntar på Jens. 

Hur svarar du i telefon? " ah hallå ? "  " hej det är Nathalie " eller " ja? " 

Vad ser du framemot just nu? Vår och sommaren, alla träningar och tävlingar. 

Saknar du någon just nu? Ja.

Favoritmat? Svårt, jag älskar ju mat. Men sushi vinner alla dagar i veckan. Sen grillat är ju aldrig fel. 

Likes

Comments

Idag är en sån dag, när stressen tar över och jag bara vill gråta/skrika ut i ren panik, får ångest över allt jag inte hinner med, för allt jag inte orkar och för allt jag borde göra. Tur att jag har världens bästa mule att gosa med, vet inte vad jag skulle göra utan dig mitt hjärta.

Gines har i alla fall fått nytt täcke och ny matchande grimma idag så nu kan jag andas ut igen på den fronten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Får ett meddelade av en i stallet att gines täcke var trasigt och att hon hade tagit av det, super snällt. Så åkte bort lite senare för jag hade kvällsfodringen, så tänkte att jag sätter på honom täcket då och lappar ihop det trasiga, MEN, jag möttes av det här - super trasiga täcket som absolut inte går att laga eller lappa ihop. Båda bogspännerna var av så antagligen har han fått en spark där och så har nån tagit ett rejält tag i flärpen ( som var lite trasig innan ) vid manken och ryckt för täcket är trasigt från manken till svansen plus bogspännerna. Ben och svanssnöre satt fortfarande fast så förstår inte hur han har lyckats få av sig det, dessa valacker alltså..så får åka till hööks imon bitti när det öppnar innan all påskfirande.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson