Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon vänner! 
Då var det måndag igen och jag hoppas att ni har haft en underbar helg? min har vart lite upp och ner. Lördag och söndag var det jobb på schemat. Efter jobbet igår åkte jag till stallet, fixade iordning allt för Gines, tvättade och smörjde in hans mugg som han har fått tillbaka - ser bedrövligt ut. Myste lite och pratade med tjejerna i stallet. Skulle ta ut Gines på en promenad, gick jättebra som vanligt men på tillbaka vägen hände det nått. 
Gines blev rädd för något som lät på motorvägen ( förmodligen en lastbild eller liknande ) och springer rakt över mig!! Kände hur han trampade mig bak i ryggen och fötterna, jag flög fram och landade på höften på något konstigt vridande sätt låg jag med ansiktet rakt upp mot himlen och i ren panik slängde jag upp händerna ovanför ansiktet för att skydda mig, trodde han skulle trampa mig!! men han hoppade över mig och sprang mot stallet, stannade vid stonas hage och började äta på Lottas gräsmatta. Så fick ringt Lotta och hon fick springa ut och ta honom, medans jag kom haltande längs vägen, hade tur i oturen denna gången också. Min klumpiga lilla älgkalv haha. 

 

Så idag är jag hemma, ska vila idag och hoppas på att jag blir bättre så jag kan jobba nu i veckan, för haltar runt här hemma som en 80åring, knappt sovit inatt för har bara kunnat ligga på rygg, samt legat konstigt så känns som det är nackspärr på gång.. haha jag har sån tur jämt - vad ska ni hitta på idag? 

 

 

 

 

Likes

Comments

                                                                                                          


En pigg liten flis i hagen, EFTER ridpass. Blir lika förvånad varje dag hur mycket energi denna tjejen har, så mycket nerv och energi i denna lilla häst. Inte kul att stå själv i hagen heller när kompisarna skulle in och fixas i ordning, men att det står en valack i hagen bredvid det spelar inte någon som helst roll. 

Likes

Comments

Vilken underbar dag jag har haft idag, ledig från jobb, pluggat i två timmar och sen suttit på verandan i solen i flera timmar med Emelie och hennes lilla Hugo, som dessutom är min gudson.

Nu sitter jag i soffan med Jens, Regina och Samuel, precis ätit lite gott och kollar på film - super mysig fredag helt enkelt. Jag ska strax hoppa i säng för att jobba 7-14 imorgon bitti, ha en fortsatt trevlig dag!

Likes

Comments

Ridit båda hästarna idag, Gines var lite seg idag - kan vara att han är lite öm då han har tappat en sko och åkt på massa mugg igen så han var lite varm. Fick bli en lugn skrittrunda på 25 minuter bara och njuta av det fina vädret.

Flisan var riktigt het idag, som vanligt haha! Jobbade mycket med att bara få henne lösgjord och aktiv med bakbenen och ha henne " med " mig liksom. Då hon gärna blir lite springig och drar iväg så jobbar jag hela tiden med att få henne lugnare, vila lite på stegen, samla sig och inte bara springa ifrån arbetet- som hon gärna vill göra.
Men efter ett bra tag med mycket tempoväxlingar och volter för att hela tiden aktivera henne så hon inte hinner tänka på att springa, så går hon helt fantastiskt när hon går där hon ska. Fina fina Flisan.

Likes

Comments

                                                                                                                    

Godkväll! Hur har eran dag varit? Min har vart kanon faktiskt. Jobbat, vart i skolan och sedan ridit Flisan. Hon var jättefin idag, men lika pigg som vanligt. Denna tjejen alltså, vad jag tycker om henne. 

Likes

Comments

Likes

CommentsMåste bara tipsa om dessa snygga tröjor från Hööks. Är väldigt impad av deras nya vårkollektion, tycker det var mycket snyggt, jag älskar såna här färger också - enkla " tråkiga " färger, samtidigt som jag älskar att ibland bara pimpa till det lite. Den gula tröjan kommer lätt hamna i min garderob inom en snar framtid tillsammans med ett gult schabrak och lindor - matchning it is !

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson