Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Det är svårare att älska någon som redan är trasig. 
Det är svårare att gå framåt med någon som hela tiden backar. 
Jag är redan trasig men det syns inte på mig, nej du vet inte om det än. 
Någon har redan gjort mig liten och trampat på mig. 
Du tror att jag är bättre än vad jag egentligen är, jag ser det när du tittar på mig. 

Du tror att jag är mer och du får mig att tro att jag förtjänar bättre fast jag egentligen inte duger till mer. 

 

 

Likes

Comments

Hey på er.. tänkte bara kika in och säga att jag är riktigt sjuk...men jag lever. Vaknde upp med 40 graders feber igår och en rejäl hosta och förkylning, blev värre efter vi hade badat jacuzzi i fredags kväll. Ramlade även ur poolen, eller jag halkade så har fetaste lårkakan också så har svårt och sitta och gå..är nog en liten blandning av allt. Skriver här igen när jag mår bättre, ha det bra finisar! 

 

 

Likes

Comments

 
Idag var hjärtat så himla duktig, tipsen från Bea har verkligen gjort underverk. Hon kändes så fin och framåt, lyssnade på minsta skänkeltag. Så ikväll är jag nöjd, riktigt nöjd. 
Nu ska jag göra fint för Docle och sen sätta mig i bilen med tjejerna och åka ut till Ucklum för att bada lite jacuzzi och dricka vin, ha en fin fredagskväll ! 
 
 

Likes

Comments

Ska precis till min kusin i kungsbacka och kolla på hennes nya lägenhet och deras 7 veckors lilla Livia som är bedårande vacker, hon kommer jag skämma bort när hon blir äldre hehe. 
Vi ska dit på lunch, och kaffe kommer bli så trevligt. Inte ofta man ses nu när dom har flyttat så man får passa på att ses. 

 

Likes

Comments

Idag har jag fått mycket gjort, passat världens gulligaste unge några timmar imorse, lunchat med bästis vid bryggan och tränat markarbete. Vart en lång men rolig dag och nu ska jag sova för jag är helt utslagen, sov gott!

Likes

Comments

Städat hela rummet och nu ska jag lägga mig i en nybäddad säng med en alldeles ny madrass och en ny sänggavel, natti natti gosiar!

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson