Idag har jag haft en riktigt bra dag, vart i stenungsund hos mina kusiner och sagt hejdå till Emelie som ska till Afrika i tre månader och träffat min andra kusin Thereze tre veckors bebis Livia. Så perfekt, från topp till tå. Åkt hem och ätit god middag med familjen och nu är jag i stallet med lite kompisar. Vi ska sova här inatt och spela lite spel, äta godis och ha det underbart. Det är så mysigt att vara ett litet gäng såhär, vakna på morgonen av at hästarna gnäggar, bland det bästa som finns. 

Likes

Comments

Har precis kommit hem från stallet, var en ganska jobbig träning idag då hon bara försökte springa ifrån arbetet hela tiden, dock satt galoppfattningarna helt perfekt både ifrån skritt och trav så det var väldigt skönt.
Min lilla tusse, nu ska jag sova och imon kommer jag ha en grym lördag. Natti!

Likes

Comments

Vad är viktigast för dig, om du vår välja, kvantitet eller kvalitet? 

Har du funderat på den frågan vad det gäller ditt liv? 
Har du funderat över att du i de flesta fall faktiskt kan välja? 

* Vill du ha många relationer eller är det viktigare att de du har är kärleksfulla
* Vill du ha gott om fritid eller är det viktigare att den du har är innehållsrik
* Vill du tjäna mycket pengar eller är det viktigare att du har ett arbete som känns meningsfullt 
* Vill du hinna med att göra mycket eller är det viktigare att göra det som känns betydelsefullt 

 

Är det viktigt för dig att, vad du än gör, göra det med hela ditt hjärta? Tror du att det blir skillnad i din egen upplevelse om du gör det? Tror du att andra kommer att märka skillnad? 
Vad är skillnaden då? Jag tror, generellt, att skillnaden ligger i om jag använder min inre visdom eller mitt ego som guide. 
Mitt ego kan säga att jag ska tjäna massor med pengar, så att jag kan göra precis som jag vill - köpa vad jag vill, resa vart jag vill, bo var jag vill. 
Min inre visdom säger mig att det är viktigare att jag känner att jag bidrar med det jag är rikigt duktig på och fortsätter att hjälpa andra med det - att jag skapar skillnad, att jag, den dag jag lämnar jorden, har bidragit till en bättre värld. 
Visst, om dessa går att kombinera, så är väl det okej - om jag använder överskottet till att hjälpa och, så att säga återinvestera i mitt bidrag till en bättre värld. 

 

 

Likes

Comments

När du möter " the love of your life " så kommer du bara veta att han är den rätta och snart kommer
du inse varför det inte fungerade med någon annan. 

Tjejer, snälla slösa inte tid på douchbags..det är så mycket smärta och tårar involverade. Tro mig, jag vet av egen erfarenhet och det är inte nyttigt för ens hjärta och själ att må så pågrund av någon annan. The love of your life ska behandla dig som en prinsessa, visa varje dag hur mycket han älskar och uppskattar dig och få dig att skratta så det värker i magen. Det ska inte finnas någon anledning till avundsjuka och att såra dig ska inte ens existera på kartan i hans liv. 

Dessa killar finns där ute någonstans, även om det är svåra att hitta. Men när du hittar honom, så kommer du bara veta att han är the one. Va stark nog att vänta på den killen som kommer älska dig på det sättet som du förtjänar. En dag, finner ni varandra. 

 

Likes

Comments

Gick super, riktigt bra verkligen. Var markarbetsövningar med kryss på diagonalen ett räcke på ena långsidan och trav plus galoppbommar på andra långsidan. En riktigt bra övning. Dolce kändes hur fin som helst, fick jättemycket beröm av Pauline, hon var jättemjuk och hade ett riktigt sug mot hindren så himla roligt att det går framåt med henne nu. 

Nu ska jag fodra ens kompis häst Vanessa innan jag åker hem då hon inte mådde så bra ikväll och jag är ju ändå här så. Vi hörs imon natti! 

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson