Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jösses vilken produktiv dag det blev idag. Startade dagen med frukost och åkte bort till torget för att fixa till mina naglar, efter det blev det lite shopping för att sedan sätta sig i bilen och åka ut till stallet för dressyrträning för Daniela.

Nelli var såå fantastisk fin idag, snart blir det tävlingssäsong - som jag längtar! Hon ger mig allt i världen och kunde inte bli lyckligare än när jag sitter på hennes rygg, alltid med ett leende på läpparna, hur jobbigt det än är. Prinsessan nellibus.

Vid 18 tiden mötte jag upp Sofia för lite middag på en restaurang i Kungälv, vi hade en super mysig kväll och ett kanon avslut på dagen. Hoppas ni haft en fin torsdag?

Likes

Comments

Alltså WOW!
En sån fantastisk känsla hon ger mig, längtar så till nästa år och vi kan komma ut på tävlingsbanorna, verkligen längtar. Hon ger mig så mycket, denna fina tjej.

Likes

Comments

Sovit gott? Det har jag.
Ledig dag idag, morgon powerwalk vid havet hur skönt som helst, skingra tankarna och bara vara, snart ska jag till stallet och mysa med sessan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Lite av det senaste jag gjort, om ni är nyfikna kan ni kika in på min hår Instagram - hairdressernathalie för mer inspo 😊

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson