JAG ÄR ÄNTLIGEN I SHANGHAI! I 3 månader har jag gått och väntat på denna resan, att få överraska och äntligen träffa min bästa vän Sanna efter 10 månader. Det har varit så svårt att inte berätta någonting för henne, samt att inte kunna skriva om det här eller lägga ut någonting på Instagram. Men som sagt, nu är jag äntligen här med hela hennes familj och hon hade inte en blekaste aning.
På Landvetter planerade vi in i minsta detalj hur vi skulle överraska henne. Vi kom fram till att hennes pappa skulle säga att han är påväg till Shanghai på en affärsresa och att de skulle ta en lunch när han var framme. Väl framme i Shanghai och incheckade på hotellet traskade vi nervösa ner till restaurangen där de hade stämt träff. Jag, Moa och deras mamma stod utanför runt hörnet och väntade. Vi gick sedan in en och en med 5 minuters marginal, jag kom in sist. Jag var så skakig och när vi såg varandra brast vi båda i gråt! Det var så mycket känslor på samma gång, men vilken lycka det var, att få bara krama om sin bästa vän igen.
I en vecka ska jag nu njuta och ta vara på varenda sekund och jag som älskar att resa mest i hela världen så är jag helt exalterad av att befinna mig i en helt ny stad! En annan sak som också är bäst, Sanna är hemma om 3 veckor igen :)

Likes

Comments

Fredagens look, klänning från Gina Tricot och favoritskorna från Zara!

Vet ni vad? Idag går jag på semester i två veckor!!! Känns helt fantastiskt. Vad ska jag göra? Ja det får ni veta inom kort ;)

Likes

Comments

Okej hold up, har på riktigt haft topp 3 roligaste helgen! Från början var tanken Summerburst, men eftersom vi varit på det tidigare så kände vi att vi hittar på något annat. Istället körde vi utgång både fredag och lördag, Backstage på fredagen och Andra Långgatan på dagen på lördagen sedan Push på kvällen. Fredagen var dock lite av en besvikelsen, Sebastian Ingrosso skulle spela efter Summerburst på Backstage men det slutade med att han spelade på Push istället, samt att brandlarmet gick så alla fick utrymma lokalerna. Trots omständigheterna så slog Lördagen ut fredagen alla dagar i veckan! Lördagen var verkligen den BÄSTA! Vi gick till Andra Långgatan på dagen för att få lite feeling för kvällen, dock var vi alla lite småsega så vi blev inte långvariga. Vi åkte hem igen för att göra iordning oss för kvällen.
Vi var inne på Push redan vid 22:40 och tur det, för ungefär en timme senare var det proppfullt och det var flera som inte ens kom in. Synd för dem, för det var roooooligaste kvällen. Aldrig i mitt liv dansat så mycket samt flera timmar i sträck. Jag och Moa var de som stannade ute längst av tjejerna, klockan var 06:30 när vi kom hem! Haha, helt sjukt, förstår inte hur det kunde bli så sent. Tur att vi sov i Göteborg ;)
Kommer leva på denna helgen länge, hatar bara den känslan man får när man haft så kul och det helt plötsligt är över. Känns så tomt haha! Men som sagt, jag har en mycket spännande sak framför mig och nu är det vara en vecka kvar tills dess. Snart kan jag berätta vad det är!

Tog inte så mycket bilder från helgen :(

Likes

Comments