Hej!

Idag hade vi ju våran klassdag och skulle vara på stranden hela dagen men det var verkligen så dåligt väder. Så typiskt att det skulle bli så kallt idag när vi ändå skulle iväg.

Vi kom till stranden runt 9 och sen var vi där ändå till 11 trots vädret. Vi körde dragkamp och lite andra lekar så det var ändå okej. Sen så badade jag och några andra också men de blev ett snabbt dopp för de var jättekallt.

Sen så fick vi äntligen åka tillbaks till skolan tidigare och där väntade vår pizza. När vi ätit klart så var alla väldigt mätta så vi gick bort till idrottshallen och vilade, lyssnade på musik och kollade på några som spelade fotboll. Sen kollade vi lite på en film som några i klassen hade satt på och sen fick vi gå hem vid 13 fast vi egentligen slutade 13:40. Så det blev ändå ett lyckat avslut på dagen ändå.

Imon har vi skolavslutning äntligen!! Har längtat efter den dagen så länge. Vi har skoldag mellan 8-11:30 och då ska vi städa våra hutschar och klassrum och även fixa lite inför avslutningen på kvällen. Sen ska jag hem och fixa mig och sen tillbaks till skolan vid 15 för avslutningen. Har fixat klart allting inför imon ska bara bestämma om jag ska ha på mig mina klackskor eller inte. Vill ju såklart vara jämnlång med dom andra men samtidigt vill jag inte bryta benen eller ha skoskav flera veckor. Jaja det löser sig imorgon det med. Får se om jag lägger in bilder från avslutningen imon men det hoppas jag.

Hoppas no har haft en bra dag! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments