Alltså att föda barn är väl det mest påfrestande jag har gjort!
Gjorde ont så in i bängen men inte alls lika ont som jag trodde det skulle göra!!! Så otroligt värt de. Man tror inte att man kan älska någon så mycket! Speciellt någon man aldrig träffat tidigare.
Nu har det gått snart 4 månader och ibland kan jag få en sådan stor lust att bara föda ut ett barn! Kropp och knopp kan ju vara lite konstiga ibland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så himla grått och tråkigt idag! Lite som jag känner på insidan.
Den här tiden efter man fött är rätt jobbig, iallafall för mig. Känner inte alls igen mig själv. Folk säger naturligtvis:- det är helt normalt, man ska känna så!!
Eh, okej men om man inte vill känna så hur ska man göra då? Känns liksom som att man bara ska acceptera det mesta enligt BVC och folk.

Likes

Comments

När man är mammaledig så går dagarna verkligen in i varandra! Man vet knappt vilken månad eller vilket år det är 😰

Tisdag blir det Bvc för lite mätning och vägning ! Hon har drygt gått upp 500g mellan varje besök. Vill helst stanna tiden, hon växer alldeles för fort!

Mannen är inne på sina sista semesterveckor nu! Vi har ju inte gjort allt för mycket då varken lusten eller det bra vädret har infunnit sig!
Aja man får väl köpa en glass på statoil eller nått !

Likes

Comments

Nu som nybliven småbarnsförälder så uppskattar man verkligen de få stunder man få vara själv på toa! En extra varm dusch, ett långt toa besök eller att bara hinna borsta håret framför en spegel är en av många saker man uppskattar extra när man väl hinner med dem!
Nu har ju jag och min man fått en tjej som oftast är väldigt nöjd men som sagt har även hon sina sämre dagar då hon haft kämpigt med magen eller bara fått för många intryck för henne att smälta!

Men ja, vad gör väl lite tovigt hår och barnspya när lill tösen skiner upp i världens finaste tandlösa leende💗

Likes

Comments

Tjolahopp!

Nu var det ett tag sen man skrev och vad har då hänt?
Jo, jag har hunnit gå på föräldraledigheten, sakna jobbet, hoppat omkring, varit stressad och irriterad...
Och nu snart 1 och en halv månad tillbaka så har man blivit mamma!
Otroligt spännande och se en liten människa utvecklas. Är glad också att jag redan fött för nu verkar det vara kaos överallt!!! Fruktansvärt

Likes

Comments

En vanlig tisdag på jobbet! Vilket innebär korvkokning för de som gillar korv. Gillar att folk är så pass kreativa på jobbet att det får till en temperatur styrd korvkoknings mojäng för att få optimal temp på korven ...HAHAHA

Likes

Comments

På mitt jobb är det flesta av männen överviktiga och ser ut som männen på bilden. Nu när man själv börjar få lite mage så verkar det vara helt ok att kommentera den!! -HÖHÖ, nu börjar du se ut som jag! Ska vi boka förlossningssal ihop,HöHö.

Japp skit roligt! Verkligen! Typ första gången... Nu börjar jag bli aningen irriterad.... Vet inte om det är världens bästa idée att irritera en hormonstinn kvinna.. Själv blir dom sura när man säger,- ja,fast jag blir ju iallafall av med min kalaskula blir ju värre för dig...Då är det inte lika kul längre..Idioter..

Likes

Comments

​Nu börjar vardagen igen efter att haft lyxen att få åka skidor i sälen. Åkte upp med familjen + äldsta syrrans familj! Supermysigt och alla var jätteduktiga. Många av dem hade aldrig stått på ett par skidor!!

Hoppas på att man kan komma iväg fler gånger fast det är så in i bängen dyrt!


Idag är vi inne på 27+4 av graviditeten. Har inte haft några större krämpor förutom att jag börjar bli ganska trött i ryggen. Började komma smygandes förra veckan, men kanske inte är så konstigt. Börjar väl bli rätt trång där inne + att det kanske inte var vden bästa idéen att åka slalom när man är 7 månader gången! Hahah, ja men jag är som jag är!

Likes

Comments1. Vad heter du? Nathalie Ehnlund

2. Hur gammal är du? 25

3. Var bor du? Köping

4. Singel eller upptagen? Jävligt Gift

5. Vad har du för mobil? En som går att ringa med

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Låta pengarna växa

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det jag gillar mest är att jag har lärt mig att vara stark, inte bara fysiskt!

Det jag gillar minst är mina fötter....Har fotfobi! Haha..

8. Nämn tre personer du kan lita på - Dom vet redan vilka de är.

9. Vad är det värsta du vet? Fötter

10. Drömmar i livet? Att jag kan få bygga ett hus på landet där min familj kan bo och må bra. Ett par får kanske också flyttar in.

11. Nämn tre favoriter i garderoben - Ha..ja, bra fråga! Då jag är gravid nu så passar inga av mina favvo kläder. Får väl säga mjukiskläder!

12. Beroende av något? Frukt

13. Piercingar/tatueringar? Ja, på båda delar!

14. Vad vill du ha just nu? Sommar, så att jag kan dra ut i skogen med hunden!

15. Tränar du? Japp, älskar att träna. Dock så ogillar jag de blikar man drar till sig nu enbart för att man e gravid. -Japp, det finns en människa därinne som mår bättre om jag rör på mig så sluta glooo... TACK!

16. När går du och lägger dig? Inte senare än 23.00! har problem med att komma upp dagen därpå annars.

17. Nämn tre saker/personer du saknar- Thailand,Gotland och massor av människor.

18. Roligaste kompisen? Måste nog ändå säga Min man! Han är fan helt knäpp <3

19. Vad är du rädd för? Prata om mina egna känslor. Men jobbar på detta !

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Sälen. Ska bli så jävla sköj att åka skidor !!!Likes

Comments