Nu är det bara några timmar kvar på året, det är helt sjukt hur fort tiden går och hur mycket som hinner hända.
Mitt 2016 har varit ett tufft år, mycket motgångar och mindre framgångar. Jag har kämpat mig igenom året och det är jag så himla stolt över. Det har gjort mig till en mycket starkare och bättre människa. Utan alla motgångar skulle jag inte vara där jag är idag. Jag önskar att 2017 blir ett lika lärorikt år som 2016 var.
Men utöver allt dåligt med 2016 så var det ett bra år. Jag har många fina minnen med underbara människor, jag har fått upplevt många fina stunder.
Här nedan har ni en massa bilder från fina minnen från 2016, från min resa till Spanien, Hudikkalaset, midsommar och mycket mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag hoppas alla hade en underbar julafton. Själv hade jag ingen julkänsla alls vilket var lite tråkigt. Tror det beror lite på det tråkiga vädret.
På förmiddagen var jag hos mina kusiner tillsammans med min lillasyster och många fler. Då hade jag på mig en grå tight klänning med en hängande krage. Efter det åkte jag till min farmor tillsammans med pappa och fler. Då bytte jag om till en svart kjol och en vit blus.

Likes

Comments

Man står och kollar sig i spegeln och letar efter fel. Man letar efter något som man vill ändra på med sig själv, något som man är missnöjd med. Man kanske tycker att man har för stor näsa, brösten är för små, man tycker att man är tjock eller för smal. Det finns alla möjliga olika förslag på saker olika människor inte tycker om med sig själv. Man tänker att om man ändå haft en smal näsa så hade jag varit nöjd, eller om jag hade haft stora bröst så hade den där killen jag alltid drömt om tyckt om mig. Men när blir man egentligen nöjd? Om du nu skulle vara jätte smal som du alltid önskat dig, kommer du vara nöjd då? Kan man någonsin bli nöjd? Eller kommer man bara hitta nya fel när ett är borta? Jag förstår inte vad det är som gör att man står och inspekterar sig själv i detalj för att hitta saker man är missnöjd med. Man strävar alltid efter att bli nöjd. Man gör allt man kan för att bli nöjd. Men vad lönar det sig om man egentligen aldrig kan bli nöjd? Vi slösar bara bort våran tid, vi slösar bort så mycket av vår dyrbara tid bara på att stå och inspektera sig själv för att hitta saker man vill ändra på för att bli nöjd. När man egentligen aldrig kan bli nöjd med sig själv bara genom att ändra på något med sitt utseende. Om du får den där kroppen du alltid drömt om kommer du ändå inte vara nöjd, nu vill du ha större läppar också. Det är omöjligt att bli nöjd med sig själv bara genom att ändra på något med sitt utseende.

Det enda du kan göra är att acceptera dig själv. Acceptera att du ser ut som du gör. Sluta stå och kritisera dig själv i spegeln, berätta istället för dig vad du tycker om med dig själv. Sluta slösa bort en massa tid i hopp om att bli nöjd, för du kan aldrig bli nöjd om du inte accepterar dig själv och att du ser ut som du gör. Och om du inte kan acceptera dig själv, blir det svårare för andra att acceptera dig också.

Bara kolla på dig själv, ser du inte att du duger precis som du är?

Likes

Comments

Här kommer mina första outfit bilder, detta är en av mina favorit outfits. En väldigt snygg och classy outfit.
Tycker ni jag ska lägga ut fler outfit bilder? Kommentera gärna!

Likes

Comments

Idag har jag haft en jätte mysig dag. Imorse red jag 2 travhästar på långa turer, hur härligt som helst. Jag känner äntligen att jag börjar få tillbaka motivationen till ridningen iallafall vilket är jätte bra eftersom jag alltid mår så himla bra med hästarna. Efter det åkte jag till min gudmor och bakade pepparkakor med min kära lillasyster. Det är en tradition vi haft ända sedan vi var små, en tradition jag aldrig vill bryta.
Jag känner att jag verkligen måste fokusera på de saker som får mig att må bra och bli motiverad. Jag tror jag tappat motivationen och glädjen lite på senaste tiden eftersom jag fokuserat mycket på de dåligare sakerna. Men för att orka med skolan och alla andra saker som är jobbiga så måste jag verkligen göra allt för att orka med det. Det går tungt med skolan nu och jag har 0 motivation, jag vill bara skita i det. Men betygen sätts snart och jag måste jobba hårt nu för att få godkänt i alla ämnen.
Jag kan klara det bara jag vill, det kan du också. Jag tror på dig om du tror på mig.

Världens bästa häst

Likes

Comments

Hej, hoppas ni alla mår jätte bra. I helgen var jag på julmarknaden här i Hudiksvall, det var jätte mysigt men så himla kallt.
Jag vet inte vad det är med mig, jag vet inte heller vad det beror på. Men på sista tiden så har jag tappat motivationen till allt helt. Jag har inte lust eller ork till att göra något alls. Jag har inte ens motivation till att gå till stallet. Det brukar vara det bästa jag vet, jag brukar alltid må jätte bra i stallet. Jag älskar att rida, och jag älskar hästarna, men jag orkar bara inte. Och motivationen till skolan existerar inte ens. Jag skjuter upp allt hela tiden, jag tänker att jag ska göra det sen, men jag orkar aldrig. Jag orkar knappt vara med mina vänner längre, och jag brukar alltid annars älska att vara med mina vänner. Men nu har jag ingen lust längre. Jag har inte lust att göra nånting. Jag vill bara ligga i sängen under mitt varma täcke hela dagarna och aldrig mer behöva kliva upp. Jag vill bara fly från verkligheten och alla problem.
Allt detta kanske beror på att det är så mörkt och kallt ute, vilket jag hatar. Det kanske beror på att jag är stressad eller mår dåligt? Jag vet inte. Det enda jag vet ät att det är jätte jobbigt att vara helt slut i kroppen hela tiden. Jag känner mig som ett vandrande lik, helt död utan känslor. Eller kanske för mycket känslor? Jag har ingen aning.
Är det bara jag eller är det fler som känner såhär? Har någon nått tips på vad som kan hjälpa mig?

  • 1457 Readers

Likes

Comments

Jag tycker det är hemskt hur samhället har blivit. Jag tycker det är hemskt att man inte ska få se ut som man vill eller vara som man vill utan att bli utpekad på ett eller annat sätt. Jag tycker det är hemskt att det ens finns ideal för hur samhället tycker att man ska se ut. Varje dag ser vi 100-tals bilder på hur man "ska se ut", vi ser det på sociala medier, på tv och massa andra ställen. På de allra flesta bilderna är tjejerna och killarna smala och vältränade. De har inget fett på kroppen, inte en enda finne, de har ofta inga imperfektioner alls. Vi blir lurade till att tro att det är normalt, att man ska se ut sådär annars så duger man inte. Man börjar jämföra sig med personerna, man hittar saker på sig själv man vill ändra för att se mer ut som alla på bilderna. För så ska man ju se ut. Eller? Vad är egentligen normalt?
Ätstörningar bland unga har ökat de senaste årtiondet. På grund av alla bilder vi ser varje dag som ger oss en helt fel bild av hur man "ska se ut". Det skrämmer mig att allt fler människor är missnöjda med sin kropp och väljer att svälta sig själv för att man vill se ut som de på alla bilder vi ser.
Ibland sägs det att personligheten som räknas och att skönheten kommer inifrån, samtidigt som vi får höra vad man ska köpa och göra för att ändra utseendet på ett eller annat sätt. Det finns information om hur man ska äta för att få plattare mage, vad man ska göra för att undvika finnar, hur man ska träna för att få en stor rumpa, m.m.
Den enda som egentligen tjänar på att du är missnöjd med din kropp är dem som gör reklam för de saker som påstås göra dig "snyggare".
Men du föddes i den där kroppen och du kommer dö i den, så varför slösa din tid på att gå runt och vara missnöjd med den? Alla bilder och information vi får om hur man ska se ut, skit i dom.
Bara skit i vad folk tycker om dig. Du är så jävla fin precis som du är. Det finns inte en enda människa på denna jord som som är helt perfekt. Det finns inget "perfekt". Din kropp är helt fantastisk och unik, och du behöver inte ändra på något alls. Det finns så mycket annat bättre och viktigare saker du kan ägna dig åt än att vara missnöjd och vilja ändra saker med ditt utseende när du duger precis som du är. Acceptera dig själv, acceptera att du ser ut som du gör.

Glöm aldrig att du är du. Och du är så jävla fin.

Likes

Comments