Idag blev det en beställning på julklappar, baby shower och födelsedags presenter! Jag beställde allt från Best Secret! Säg till ifall ni vill ha en inbjudan så kan jag fixa det! Lite smakprov på vad jag beställde :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kom mitt kaffe jag beställde! Tycker Nespresso är supersnabba med frakten! Beställde i torsdags kväll och fick dem i lördags! Då var vi i Oslo, härligt höst väder vi fick där :) tyvärr så dog min kamera när vi gått av båten men hann ta en härlig bild när solen gick upp! :)

Likes

Comments

Fick chansen att buzza för Pauluns Supergöt! Jag föll pladask för gröten och det gjorde även mina kollegor! Det är kul nu när man öppnar kylskåpet och ser att de bunkrat upp :)

Likes

Comments

Är äntligen hemma efter händelserik fredag! Sista dagen på jobb igår och det avslutade jag med att bjuda på daimbiskvier. Fick en liten röd "päls" boll som avskeds present! Så söta :)
Därefter ringde min kusin och bad mig hjälpa henne och få hem sina saker från Berlin. Hon bokade biljett via jobbet så runt 20:00 befann jag mig i hennes lägenhet i Berlin! Kom hem runt 2 tiden idag, helt slut! Fick då ett sms av min kompis som var på bloggmässan i Malmö som Walles & Glantz håller i, att hon hade sett mig där! Hur läskigt är inte det!? Måste leta på bilderna från eventet och se!

Likes

Comments

Idag hämtade jag ut lampan vi har köpt som julklapp till A&J. VI beställde denna från Familyroom. Kommer bli superfint i barnrummet!

Likes

Comments

Idag kom ett gratis presentkort från Dr Oetker, 100kr på Interflora! Perfekt till farsdag :) han förtjänar lite blommor!

Likes

Comments

​Igår fick jag reda på att jag hade vunnit en tävlng Rituals hade på deras facebook sida. Så jag hämtade upp vinsten på Nova Lund i Rituals butiken. En helt underbar filt!

Som vanligt så kan man inte gå ut ur den butiken helt tomhänt så självklart så blev det lite andra produkter som slank ner i påsen innan jag åkte hem igen. Blev smått förälskad i deras nya serie Oriental.

Likes

Comments

Idag kom en liten vinst från Felix, en tävling de hade på sin Facebook sida! Ska bli kul att pröva deras ingefära!
Blev även ett par skor till mitt gudbarn Wilhelmina! Det var väldigt viktigt att hennes skor skulle se ut som mina :)
Jag gjorde så gott jag kunde och hon blev nöjd!

Likes

Comments

Idag tog vi flocken och drog till Furulund för en långtur i skogen! Lyckliga hundar :)
Efteråt åkte vi hem till A&J och tog en fika! Härlig söndag!

Likes

Comments

Igår var vi och såg Spectre! Älskar Bond filmern så denna var så klart super grym!

Likes

Comments