Header

Ligger ihopkrupen med mensdefekter som heter duga i soffan. Kajsa i andra soffan. Jag tror vi hittills haft den bästa helgen på hela året. Nu ska jag återgå till det klyschigaste livet någonsin. Hjärtekrossmusik, julkänslan, tända ljus och frukosten kvar på bordet än.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vissa dagar är bara vissa dagar.. Idag är jag liten. Allt har och göra med att min kropp inte har tyckt att jag ska sova sedan 02.30. Ikväll äter vi tacos och sen ska jag hämta Kajsa på stationen. Älskade jävla Kajsa❤️

Likes

Comments

Nu vill jag ha tillbaka mitt immunförsvar tack kroppen. Orkar inte vara sjuk såhär ofta längre. Tack på förhand. Puss och kärlek.

Likes

Comments

💜💙

Likes

Comments

https://www.facebook.com/UpdatesBieber/videos/1747698645484342/

Wow. Justin, hans röst och så fast car av Tracy Chapman. Jag är lite halv, har knaprat alvedon var tredje timme i två dygn för att hålla ihop. Ikväll somnar jag i mitt barnrum. Jag är omtumlad av känslor. Jag hoppas att det snart flödar noveller över mig. Älskar just Det. På återseende.

Likes

Comments

Höru solen, jag älskar dig men jag hade ju ställt in mig på höst. Jag trotsar och går i jeans och målar naglarna röda. Ärligt talat väntar jag på mörkret, kylan och regnet med glädje. Komsi hösten, I miss you. Nu: jobb.

Likes

Comments

Jag orkar inte drömma mer. Om att bli knivhuggen, otrohet och inbrott bla. Mina drömmar har eskalerat och jag vaknar mer utslagen än utvilad. Jag googlade innebörden. Snart kommer en regn av glädje och lycka. Jag vet det men jösses så det tar på krafterna att vakna upp helt förstörd tills jag inser att det inte är min verklighet. Hur gör man för att sluta drömma? Jag behöver min sömn. Haha det här är helt absurt.

Likes

Comments

Middag: varm mjölk med honung och mackor med marmelad och ost. Bra näringsintag.
Det har dippat lite. Har man tappat lite för många kilon på en vecka så får man. Magsjukdom hjärta mig.
Här om dagen bara grät jag. Det är stabilt nu.

Next up: kärleksfilm och förmodligen grina lite till. Du underbara höst vad du medför känslor.

Likes

Comments

Ibland är man bara så himla tacksam. Ikväll dricker jag te i min ensamhet, himlen är rosa och diskmaskinen låter i bakgrunden. Super hängig men läskigt harmonisk. Pll väntar. Hösten hjärta mig.

Likes

Comments