Vi ska flytta

Livet, Tankar

Hej!

Det har gått ett tag sedan en mer ordentlig uppdatering så här kommer en bättre uppdatering.


Först och främst. Jag och Sandra har ett litet tag nu känt att Åland trots allt inte är något för oss. Vi känner att Åland är jättefint och vi trivs superbra i huset som vi bor i, men det är inget för oss som är ännu i en ganska ung ålder. Det känns lite som att man står och trampar på samma ställe och inte kommer någonvart, systemet här är ju lite knas och det känns inte riktigt helt 100. Åland är ju superfint att åka på semester till, men att flytta permanent, njae. För vår del är det ett NJAE iaf. Känner att det skulle vara bättre ställe att flytta till då man börjar bli äldre och mer gammal.
Avståndet in till stan är också en nackdel, även om vi trivs.

Så nu har vi kommit fram till att vi ska flytta till Jakobstad aka Jeppis. Jag och Sandra har sökt in till Optima som bilmekaniker och jag till kosmetolog. Vi ska på intervju nu på måndag så vi har bokat båten över. Jag tror att det är ett bättre ställe för oss att kunna utvecklas mer och trivas lite bättre med allting och inte bara boendet.

Så det kom ju ganska snabbt inpå dethär men det är bara att ta en sak i taget så löser det sig nog. Flytten blir antagligen någongång i November om inte tidigare.

Hoppas bara vi hittar en lägenhet som faktiskt passar oss.

Ha de bra, så hör vi snart igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229