En väldigt sen frukost blev det idag, vi somnade om båda två i sängen efter klockan 06 och vaknade vid 8 då lillen var hungrig igen.

Det är em städdag och tvättdag idag och blir nog att åka in och träna en sväng ikväll också för det var allt för längesedan nu så behöver ta mig dit ikväll.

Satte precis på en film som jag ska börja kolla på och dricka klart min frukost i väntan på att tvättmaskinen och diskmaskinen ska bli färdiga

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det blev en tidig morgon för mig och Liam, ska faktiskt inte klaga för detta är första gången han har svårt att somna om såhär tidigt så att jag får gå upp med honom plus att han somnade nästan direkt när jag satte mig med honom i soffan och satte på barnkanalen så nu sover han igen.

Han är börjat sova längre under nätterna, nu äter han oftast bara 1 gång under natten och det är skönt, så får man sova lite längre timmar under natten.

Igår eftermiddag testade jag för första gången att spritsa rosor, jag är nöjd för att vara första gången men behöver öva lite till för att bli helt nöjd.
Vänstra bilden är mina från igår och högra bilden är min inspirationsbild.

Nu ska vi försöka gå och lägga oss i sängen igen så kanske jag kan somna om lite igen om lilleman godkänner det.

Likes

Comments

Fy vad denna helgen har gått fort!! Igår var det exakt 3 veckor kvar till Liams dop och det börjar bli nervöst nu men jag ser framemot det så mycket.

Vi har bara tagit det lugnt i helgen, Liam och jag var själva igår så jag bakade en blåbärspaj igårkväll + vaniljsås och satt och kollade på föräldrafällan igårkväll medans Liam sov lite i vagnen. Det var gott och väldigt mysigt!

Idag har vi bara tagit det lugnt, jag gick och la mig för en stund sedan med Liam och han sover nu så jag ska passa på att försöka vila lite jag också innan han vaknar och är hungrig igen.

Har förresten helt glömt av att säga att jag och min lillasyster ska gå på Eminems konsert den 2 Juli, + att jag nu i Mars ska få åka till Göteborg och göra 3D-microblandning på mina ögonbryn. Vann en tävling hos en tjej på instagram förra veckan och jag är såå glad!!
Tycker sånt är så fruktansvärt roligt så det ska bli jätte spännande.

Likes

Comments

Såhär såg det ut när vi öppnade ytterdörren idag, så mycket snö var det längesen jag såg och jag har inte saknat det överhuvudtaget.

Liam fick sin ersättning till frukost idag och även några skedar päronpure, vi började med lite små portioner igår och det verkade väldigt uppskattat så senare idag ska han få lite morotspuré så får vi se vad han tycker det är lika gott.

Så roligt nu när vi kan börja ge lite annat och inte bara flaska hela tiden. Tror det är roligare för Liam också

Likes

Comments

Idag hade vi tid på neonatalmottagningen i Skövde vid klockan 10 så vi var uppe i hyfsad tid och gjorde oss iordning. Det snöade nått fruktansvärt på vägen in till Skövde så det var tillochmed lite svårt att köra.

Det var träff med läkare för Liam idag och lite prover som skulle tas för att se om vi behöver ändra dosen på hans mediciner han får för hans benskörhet, det var fruktansvärt.
Dom tog blodproverna på honom från huvudet, och vad han skrek mitt lilla hjärta, mammahjärtat gör så ont när han blir så ledsen, det kom tårar från honom för första gången och vad jag kramade om honom när det var färdigt. Så duktigt mitt lilla hjärta! Stolt är bara förnamnet, vad denna lilla människa har klarat av mycket sina tuffa första månader i livet!

Likes

Comments