Okej jag har inte skrivit på ett tag för att det har vart mycket nu i skolan och mitt i allt fick en kär familjemedlem bort som jag stod väldigt nära så har inte mått/ mår så bra just nu men vi kör! Tänkte att idag kör vi på En Get to know me better!

Get to know me better!


Födelsedag? 19 November

Stjärntecken? Skorpion

Mellannamn? Ida, Linnea

Hur lång är du? 1,69 typ

Ögonfärg? Blå, grå

Favoritämnen i skolan? Skapande verksamhet

Favoritlåt just nu? Close yet far- CKY

Favoritmat? Tacos eller lasagne

Det senaste du köpte? Nyx puder

Favoritbok för alltid? Eh ja du, det här med att läsa har då aldrig varit min grej hehe....

Favoritfärg? Marinblå, turkos och rosa.

Har du några djur? Jag har 2 hästar, 2 kaniner, 2 katter 1 hund och 28 höner.

Är du gift? Nope
Har du ett förhållande med någon? Jajamen

Vilka länder har du varit i? Spanien, Tyskland och Danmark

Pratar du något annat språk? Engelska, Lite spanska, lite bosniska
Hur många syskon har du? En lillebror.

Favoritaffär? H&M, Bikbok.

Favoritresturang? Äter typ aldrig på resturang hehe..

Favoritfilm? Alla hungergames filmerna

Favorit tv-program? kollar väldigt sällan på tv

Kan du laga mat? Ja älskar att laga mat!

Katt eller hund? Svårt val!! Hundkatt
Favoritskor? Nike air max, så sköna att gå i!

Vad har du på dig just nu? Min myströja och mjukisar.

Vad får dig att må som bäst? Min kusin/ min bästa vän!! Och min kille! Även barnen på praktikplatsen!

Hur mår du just nu? Äsch det får bara fungera

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud har haft så mycket att göra med praktiken och alla uppgifter..
Mycket även hemma med skadade hästar igen..

Sen undrar jag lite vad som hände med den blyga och rädda flickan?! Först piercing och sen en tatauering efter bara 3 veckor! Ja herregud blir helt paff själv hur vågar jag? Men jag gjorde det fy den smärtan.. Min kille skulle ringa och fråga om tid imorgon men de gjorde han visst inte utan han sa bara "hej har ni någon tid idag?" O jag tänkte nae de är nu jag kommer dö! vad gör han? Varför gör han så? Men vi satte oss i bilen o åkte ner 1 timme senare så sitter den på mina revben.

Likes

Comments

Veckan har gått så snabbt, känns som jag bara vart på praktiken 2 dagar för allt gått så snabbt. Men jag trivs oxå det gör mycket.

I torsdags blev min fina häst friskförklarad efter ett halvår som sjukling! Och fy vad jag har längtat efter min fina prinsessa, även hon har nog längtats hon tycker det är så tråkigt att bara gå i hagen o dega. Hon älskar när hon får åka iväg och träna, verkligen jobba både hon och jag. Hon blir så taggad och glad när det är hoppträning så hon hoppar och studsar på stället. Även i skogen och hon får busa av sig, hon skulle aldrig vilja skada någon. Hon vet oxå att jag tycker det är roligt när hon busar för då vet man att hon är glad. Men annars är hon världens snällaste skulle aldrig göra någon illa, många baran som brukar fråga om dom får rida och hon går där snällt och lyssnar så väl. Hon är den perfekta läromästaren! Men fy vad jag har saknat att rida henne speciellt nu när våren börjar komma då de är som skönast att rida.

Ikväll kommer även älskling hit så ska vi mysa! Vi ska även grilla på snibben med alla ifrån min lilla by. Det är ett ställe i mitten av byn som vi brukar att träffas och grilla lite och bara prata de är så mysigt. Alla är med alltifrån 3 år ända till typ 90 åringar alla är välkomna och det är detta som är så skönt man kan prata med alla även fast man inte är lika gammal.
Sen imorgon så kommer pappas jobbarkompis och hennes killa och även den lilla bebisen och jag som älskar barn
😍 men jag och babe ska till Kalmar en sväng och mysa lite kolla lite på bil och annat vi får la se om vi hittar något! 😏

Likes

Comments

3 intensiva dagar med små söta barn. Känner mig rätt hemma, trivs som fisken i vattnet!
Är som att jag alltid jobbat där redan från första stund, barnen är så framåt o ska bli roligt att se deras utveckling under dom fem veckorna jag ska vara där.
Skönt ändå att vara ifrån skolan och bara kunna fokusera på praktiken och alla barnen. Skolan och klassen är ju som paradise hotell så rätt skönt med en paus där ifrån och kunna ta nya tag efter några veckor.
Även alla vänner som man glidit isär lite så får man nya tag att kunna komma tbx där man var innan.

Likes

Comments

Gud kan knappt fatta att jag la mig på britsen och lät någon sticka en nål i mig! Hatar nålar tycker dom är så äckliga, men jag gjorde de lite stolt faktiskt 😅
Men skönt att få det gjort innan sommaren.

Va även och shoppade lite idag med babes familj köpte en tröja och piercing.

Likes

Comments

Ikväll blir det biomys med älskling men innan de blir de piercing. Fy vad nervöst men vi får se om det blir någon när man väl kommer dit man vet ju aldrig.
Ska även kolla igenom det sista på praktikuppgifterna så att allt är med, ifall man behöver ändra på något. Ska bli sjukt kul att äntligen få få ut och göra något praktiskt och inte bara sitta i skolbänken. Även att slippa allt
Skit i skolan..

Likes

Comments

Att gå upp vid kvart över 4 - halv 5 borde vara olagligt.. Hur ska man kunna vara pigg och kunna prestera när man knappt sovit. Kan inte sova för att man sk gå upp så tidigt. Känner att väggen är nära. Men vad gör de om hundra år?! Bara att göra de o se glad ut!

Igår när jag kom hem från skolan så va en av hästarna blockhalt för andra gången på mindre än 2 veckor. Så det vara bara att ställa in henne i stallet så hon fick vila. Vill ju börja träna igen men går ju inte när de går 2 veckor så är dom friska sen andra så är dom halta igen.. Vet inte vad dom gör i hagen, min häst vet man aldrig vad hon gör hon är som en bergsget o klättrar på att.. Inte konstigt att hon blir halt. Tur man har lite gästroll i bygden som vill att man rider deras hästar

Likes

Comments

I väntan på utvecklingsamtal så gör man färdigt allt till praktiken.. Mycket att göra för 5 veckors praktik. Imorgon är sista dagen så ska allt va klart 😅

Likes

Comments