Bilden är lånad från www.jollyroom.com!

Under lunchen så fick jag ett meddelande om att skötväskan som jag beställt har kommit! Jag är jättetaggad på hämta ut den, som jag ska göra ihop med min mamma i eftermiddag. Skötväskan kommer från märket Skip Hop och heter Chelsea 2-in-1.

Jag har känt ett behov av en större skötväska men jag har inte lyckats hitta någon som inte varit svindyr eller ur min smak. Förr så konkade jag alltid runt på en handväska men när man samtidigt ska ha en skötväska så känns det lönlöst, därför har ett krav på den nya varit en snygg design. Enligt beskrivningen från Jollyroom så ska den vara mycket större än den vi har idag och så är den sjukt fin i mina ögon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag går jag in i graviditetsvecka 13! Att jag faktiskt är gravid har börjat sjunka in och kännas mer verkligt då jag pratar om det mycket mer nu. I vecka 10 så mådde jag illa och var trött hela tiden men det har tack och lov börjat avta. Jag känner att det kommer någon gång ibland men numera någon gång mitt under dagen istället för hela dagar. Jag löser det snabbast med ett mellanmål och en powernap!

Jag har också börjat känna någon form av längtan och nyfikenhet. Vem är du där inne? Är du en pojke eller flicka? Är du en liten krabat eller en stor? Kommer du vara lika lugn som storebror eller är du vår storm? Det är några av många frågor som yr omkring i huvudet på mig dagligen!

Likes

Comments

Bortsett ifrån att jag varit så dålig att jag trott att jag ska tuppa av så har Zackarias varit helt hysterisk då han inte heller mått bra. Att ha feber, huvudvärk, halsont och nästäppa i samma veva som ens lilla har detsamma är helt klart det värsta jag varit med om.

Frågan är väl hur vi tog igenom det. Vi åt självklart mediciner, drack varmt och vilade ganska många timmar men hur gjorde vi under de som vi var vakna? Jo, vi fick helt enkelt visa oss svaga och be om hjälp.

Min mamma och syster var här. Den ena tog hand om Zackarias och den andra om mig, och så skiftade de ibland. Jag är otroligt tacksam för att de tagit så väl hand om oss, vilket leder mig till tanken som slog mig när jag insåg vad de faktiskt gjort för oss. Hur i hela friden ska göra om det händer i framtiden och när vi inte längre är här? Nobody knows, det återstår att se.

Likes

Comments

Idag har Zackarias flugit för första gången! Flygresan gick jättebra, han fällde inte en enda tår och verkade inte tycka att det var jobbigt på något vis. Det kändes dock som om att allting innan vi klev på och efter att vi klev av planet varit en enda röra. Det var tungt att konka på allting helt själv och styra med massor när man kom fram!

Just nu så sitter vi iallafall på Arlanda Express mot Stockholm central. Där ska vi göra ett byte för att komma till sjukhuset som min bror och hans fru är på. Under helgen fick de en liten prinsessa och vi längtar ihjäl oss efter att få träffa henne!

Likes

Comments

Bilden är lånad från www.weheartit.com!

Jag är ursprungligen från huvudstaden och var van vid att man knöt nya band med personer genom de man redan kände. Jag var van vid att man dagligen kunde få lära känna nytt folk om man så ville.

Dagen jag flyttade från Stockholm så förändrades allting. Jag flyttade till platser där jag inte hade några personliga kontakter, utan alla var genom min man. Att träffa någon som dels var tjej och han inte kände, kändes näst intill omöjligt just då! Nu bor vi i en stad där han känner lika få personer som jag gör.

När vi flyttade hit så tankade jag ner ett kort på staden och gjorde ett inlägg i en grupp, då med kortet och frågan "Hur många fler bor här i stan?". Ungefär 50 personer svarade på inlägget och en utav de kontaktade mig. Tjejen som kontaktade mig hade inte många hon kände heller och var ute efter att knyta nya band. Vi har pratat till och från i någon månad och hade vår första träff igår!

Under träffen så hade vi med våra barn och vi valde att sätta oss på ett fik. Vi babblade på från det att vi satte oss tills dess att det var dags för att gå. Vi kom superbra överrens och kommer därför att fortsätta ses!

Likes

Comments

Under graviditeten med Zackarias så hade jag massor med cravings, många som jag slutade med men två specifika som höll sig från starten och enda in på sista dagen! Den första var clementiner och den värsta var wienerbröd. Jag kunde allvarligt talat inte gå utan fikat en enstaka dag, vilket kanske också förklarar den sjuka viktuppgången?

Under den här graviditeten så har jag hittills kännt sug efter en skål med gröna äpplen, skivad banan och hallon. Får jag ett glas apelsinjuice till så har smaklökarna party och jag gråter rakt ut av lycka!

Likes

Comments

Varken jag eller Zackarias har varit speciellt pigga under de senaste dagarna, därför har vi bara legat hemma och tagit det lugnt. Imorgon tänker vi dock bege oss in till stan, kanske ska vi gå i någon affär och ta en kopp te på Espresso House? Tanken är iallafall att vi ska få komma ut och se något vi inte sett de här dagarna.

Förutom att det mönstret ska brytas imorgon så hade jag tänkt att bryta ett annat med. Ikväll lagar jag nämligen vegetariskt och hoppas på att det blir en succé hos köttälskaren Simon! Jag hoppas då också på att mitt förslag till en #vegodag i veckan inte låter så tokigt. Önska mig lycka till!

Likes

Comments