Då var det fredag och dessutom långhelg. Ledig på måndag med och är superskönt. Dock har vi ganska mycket att plugga på... Men det skall ju göras också.
Är bara så glad att det är fredag. Nu väntar en ledig helg. Har ganska mycket träningsvärk då jag sprang till Snäck i går. Och efter det hoppade jag ponnysarna på lektion. Hästarna var så fina och avslappnade ❤️ Hoppade super och jag var lugn i min ridning. En superkänsla från i går som jag kan leva på länge.
💗🙊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åååå denna dag har känts så lång. Slutade halv 4 och åkte sedan hem. Slappade hemma och sedan gick jag till stallet. Sedan så red jag och fixade lite.
I morgon är det onsdag och halva veckan har redan gått. Helt sjukt hur tiden bara flyger i väg.
Hoppas ni också har haft en bra tisdag 💕
Puss och kram
💗🙊

Likes

Comments

Efter en helg full av tävling och roligheter så är det tillbaka till skolan. En helt vanlig måndag har jag framför mig. Efter skolan skall ponnysarna joggas och allting skall fixas i stallet. 💪🏼
💗🙊

Likes

Comments

Då har man tävlat ännu en dag. Najolie har känts jättefin i dag. I 90 cm fick vi 4 fel. (Ett litet skitpet) i 1m fick vi 8 fel men kom rätt på de flesta hindren och hon kändes fin, även in och ut i en kombination som vi satte superbra. Jag måste bara lära mig att rida henne lite mer på marken i mellan hindren. Måste även stärka henne så att hon orkar hoppa upp sig fint på hindrena. Men riktigt nöjd och det var även min debut i 1m med ridhäst. Kan inte va annat än nöjd. Det finns förstås mycket saker att jobba med och det ser jag fram emot.
💗🙊

Likes

Comments

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Har varit ganska mycket nu. Men i dag har vi varit och tävlat. Gismo och Cavarro hoppade LB och de kändes så fina. Med Gismo var jag nolla och placerad 2, och med Cavarro fick vi ett pet i grunden men kändes superfin.
Och som vanligt en bildbomb

Likes

Comments

Kanska seg dag i dag men allting har rullat på som vanligt tycker jag. Jag är så sjukt trött. Jag vet att jag skriver det rätt ofta. Men jag typ alltid lite trött.
Har gått i skolan hala dagen och sedan gick jag till stallet. Där träffade jag Ellen och Sanna så vi red ut en sväng i skogen. I dag var det Gismo som fick jogga lite i skogen. Efter det trimmade jag Cavarro på banan.
Inte så mycket mer som har hänt i dag. Det har varit en helt vanlig höstdag 🍁
💗🙊

Likes

Comments

Gått till halv 4 i dag... Inte så roligt men sista lektionen går åt att göra alla läxor på. Och det är skönt att veta att man är klar med allt när man kommer hem.
Efter skolan så gick jag lite på stan och sedan åkte jag hem. Gick upp i stallet på en gång och red en sväng i skogen på Cavarro. Jag red med Klara och vi var ute i över en timme. Bara red och pratade.
Sedan red jag Gismo på åkern och han var så fin. Har fått många bra tipps och vet mer hur jag rida för att få honom att jobba rätt.
Sedan jag gick jag hem och åt mat och nu tar jag det bara lugnt och håller mig lite uppdaterad. Läser lite bloggar osv.
I går red jag ut på Najolie med Ellen och det var också as mysigt. Förutom att det typ blev helt kolsvart. Är inte redo för höst. För er läsare som inte är så hästintresserade så är hösten as mysig. Men jag vill inte att mörkret skall komma tillbaka. Minns från vintern när jag red i pannlampa och termoridbyxor. Visst det är härligt att rida i vit pulversnö men, mörkret. Det är ju det man inte gillar med vintern. Men aja lite längtar man till vintern ✨❄️
💗🙊

Likes

Comments

I går var en så mysig kväll. Var på kräftskiva i går och kom inte hem förens sent på kvällen. Som sagt en mysig kväll ✨ Tog en sovmorgon i dag och gick inte upp förens runt kl.11!
Sedan gick jag till stallet och red markarbetsträning. Hästarna blev så fina mot slutet, det är bara jag som skall göra rätt 💗
I morgon är det måndag och skola igen 💪🏼 Då drar ennu en vecka i gång 💕
💗🙊

Likes

Comments

Det är fredag och jag har längtat hela veckan efter en slapparkväll. Slutade tidigt i skolan pappa hämtade mig och skjutsade mig hem, jag tog det lugnt hemma och åt lunch. Sedan åkte jag tillbaka till stan för att fixa mina ögonbryn. Nöjd med dem ✨
Sedan gick jag lite på stan och köpte en as snygg poncho och en jacka till hösten. Känner mig inte redo för höst men man känner att det är en helt annan luft. Vill ha mer sommar!!!
Efter stan så gick jag upp i stallet och lindade upp lindor och mockade. Så skönt att sitta och bara höra hästarna tugga.
Nu så har vi riktigt fredagsmys. Med godis och fångarna på fortet. Förra helgen tävlade jag tre dagar så skall bli så skönt att ha sovmorgon i morgon. ✨ Nu är det helg!!!
💗🙊

Likes

Comments