Från sjukstugan

Låt mig bara börja med att nej såhär ser jag verkligen inte ut i skrivande stund även om jag önskade det haha okej nu när det är ur vägen, Halloj från soffan! Jag hr precis vaknat från de döda och klivit ur mitt ide. Blev sjuk i söndags och har utan att överdriva inte lyft mig ur sägen på två dagar. Minns själv inte senast jag blev sjuk då jag verkligen aldrig blir det och så nu drabbades jag (för dramatisk? kanske lite). Nu två dagar av detta känner jag mig dock så så så himla mycket bättre. Var ute lite i snölandet idag och ska precis sätta på the holiday. Alla verkar ju ha sett denna filmen och nu känner jag att det är även är dax för mig.

Puss N

Gillar

Kommentarer

TIHI

Gillar

Kommentarer

mi weekend

Tjenixen! fan ska vi ta en lite helg recap eller? Till att börja med måste vi ju snacka om lyckan att snön kom!!! Asså jag tror inte ni fattar lyckan jag kände när jag drog up gardinen i fredags. UNDERBART Me men iaf efter skolan åkte jag Katja och Julia hem till Julia, tog oss en kaffe och snackade. Så himla mysigt! Efter ungefär fyra timmar där drog jag mig hemåt för att fixa mig...

... För att sedan gå tillbaka till Julia haha. Jag, Klara, Selma, Katja och Hannah åt middag hos henne. Hannh var nämligen hemma under helgen så vi hade verkligen en ashärlig middag. Först så blev det en carbonara och sen gino till efterrätt, tveksamt om det kan bli bättre än så.

Efter middagen pallrade vi oss vidare till Hannah där några fler joinade. Hade verkligen så himla kul men det har jag verkligen alltid med dom här människorna.

Sen blev det lördag och då tog jag och beca oss ut på stan och bestämde oss för att fixa glasögon åt oss båda. Fun fact för er som inte vet har jag fett schleten syn och har linser vanligtvis. Sen har jag även ett par glasögon men använder dom allllldrig för att dom typ e sönder och inte så snygga så kändes som att de behövdes förnyas. Vi köpte iallafall varsina par (inte dom på bilderna) men andra par så är riktigt nöjd.

Efter det åkte vi till mina kusiner då min älskade kusin fyllde 17. Jag var dock bara där en snbbis för började sen jobba klockan fem och sen resten av kvällen. Somnade på dirren när jag kom hem och jobbade sedan idag fram till 2. Nu på kvällen har vi julpyntat och bakat lussebullar och jag ska typ ta å sova snar.t Hoppas ni haft en bra helg

puss!

Gillar

Kommentarer